Heftruckchauffeur in 2-ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1975,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij een ervaren heftruckchauffeur met geldig certificaat en werk jij graag in ploegen? In Tilburg heeft deze multinational een bijzonder grote logistieke locatie waar jij een baan voor de komende jaren kunt bemachtigen!

Over de functie


Nederlands grootste blauwe supermarkt laat bij onze opdrachtgever haar winkelkarretjes reinigen en opnieuw klaarmaken voor gebruik. De karretjes worden handmatig gelost uit de vrachtcontainer. Deze worden vervolgens door een geautomatiseerde reinigingsstraat gereden en ontdaan van al het vuil. Dan kom jij als heftruck chauffeur in actie!

De winkelkarren moeten per vier op een pallet worden geplaatst. Met behulp van je heftruck met vier lange lepels plaats jij de karren op de daarvoor bestemde pallets. Hierbij komen gevorderde stuurmanskunsten kijken, goede concentratie en een stressbestendige werkhouding. Wanneer de pallets zijn gevuld sealt je collega de karren in en kan jij deze naar de juist locatie vervoeren in het magazijn of naar de expeditie voor transport.

Dit alles gebeurt in een 2- of 3-ploegendienst. De werktijden hiervoor zijn:
06.00u tot 14.30u
14.30u tot 23.00u
21.30u tot 06.00uDoorgaans werkt iedereen in 2-ploegen en bij grote drukte wordt er gevraagd wie er openstaat om ook in 3-ploegen te werken. Verder kan jou ook gevraagd worden wat extra's te verdienen op zaterdag (150%) of op zondag (200%). Een mooie manier om jouw maandelijkse inkomen een flinke boost te geven!

De intentie van onze opdrachtgever is om jou een fulltime vaste baan te bieden waarbij je na 1040 gewerkte uren via WerkTalent een contract kunt verdienen bij dit mooie bedrijf!
 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende logistiek baan bij een grote multinational
 • Werken in een moderne omgeving met gezellige en gedreven collega's
 • Startsalaris van € 11,36 bruto per uur exclusief toeslagen
 • Ploegentoeslag vanaf 19.00 uur: 35% 
 • Ploegentoeslag in vanaf 00.00 uur: 45%
 • Zaterdag toeslag: 50% over alle uren
 • Zondag toeslag: 100% over al je uren
 • Reiskostenvergoeding
 • Het vooruitzicht op een vaste aanstelling
 • Een gratis fitnessabonnement via WerkTalent bij een moderne gym die 24/7 is geopend!
 • WerkTalent stort elke donderdag jouw salaris!

Wat wij vragen

Een geldig heftruckcertificaat met de nodige aantoonbare ervaring als heftruckchauffeur
De Nederlandse taal beheers jij uitstekend
Je bent flexibel ingesteld en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid
Je bent woonachtig in de regio  Tilburg, Den Bosch, Breda of Waalwijk

Over het bedrijf

Deze multinational is een zeer gerenommeerde naam in de logistieke wereld. Alleen al in Nederlands hebben zij 22 magazijn/expeditie locaties met ruim 4000 medewerkers! Vanuit deze locaties kunnen zij hun klanten bedienen met o.a. zee-, lucht-, spoor- en landvracht. Vanwege de aanhoudende drukte is onze opdrachtgever doorlopend opzoek naar betrouwbare en gedreven logistieke mensen. Mensen die zicht 110% voor het bedrijf inzetten belonen zij met een direct dienstverband!

Solliciteren

Ben jij de geschikte persoon die wij zoeken? Klik op de rode Solliciteer button en vergeet je CV en motivatie niet. Voor meer informatie ben ik te bereiken op 06 44524886 of isaohorella@werktalent.com. Ik zie je sollicitatie graag tegemoet!

Deel via social media:
Isa Ohorella

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent