Procesoperator Lood

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rijswijk
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de loodbewerking? Heb je al enige ervaring als operator en ben je bereid om in ploegendiensten te werken? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een salaris tussen de €2000 en €2800 bruto per maand o.b.v. ervaring.

Als procesoperator binnen de loodbewerking ga je aan de slag met de verschillende machines op de werkplaats. Je stelt de machines in zodat het product geproduceerd kan worden en je controleert daarbij de juistheid en afmetingen van het product. Je houdt de kwaliteit in de gaten en bij afwijkingen meld je dit aan je leidinggevende. Bij kleine storingen weet jij die prima zelf op te lossen maar zodra jij er niet uit komt meld je je bij de Technische Dienst. Je houdt dagelijks een rapport bij over het proces en de voortgang en heb jij een idee hoe het proces beter kan? Top! Voorstellen ter verbetering zijn namelijk altijd welkom.

Bij onze opdrachtgever werk je in een twee ploegendienst; : in de ochtend van 06:30 uur tot 15:00 uur of in de avond van 15:00 uur tot 23:30 uur.

Wat wij bieden

• Een salaris tussen de €2000 en €2800 bruto per maand o.b.v. ervaring.
• Voor het werken in ploegendienst ontvang je een toeslag bovenop je salaris van 13,3%!
• Een fulltime baan van 40 uur per week
• Per jaar 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
• Bij goed functioneren tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever
• Stoer werk bij een innovatieve opdrachtgever

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Minimaal een MBO 2 diploma richting techniek of procestechniek heeft
• Ervaring heeft als operator en affiniteit met techniek heeft
• Bereid is om in twee ploegendienst te werken
• Bereid is om incidenteel op zaterdagochtend te werken
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming die oud lood via een raffinageproces verwerkt tot nieuw bladlood. Dit doen zij al meer dan 110 jaar en daarnaast zijn zij in de loop van de jaren innovatiever en milieubewuster geworden. Nadat het oude lood gecontroleerd is wordt het gesmolten en worden er onzuiverheden verwijderd. Het uiteindelijk doel is dat er een blok lood overblijft die gewalst wordt tot een rol van maximaal 240 centimeter breed .Het gemaakte bladlood wordt voor verschillende toepassingen gebruikt zoals het waterdicht maken van afsluitingen van gebouwen of om een boot te voorzien van ballast. Daarnaast wordt lood ook steeds vaker gebruikt om een ‘metal look’ te creëren. Het is tevens onmisbaar op het gebied van stralingstechnieken binnen de medische wereld.

Solliciteren

Ben jij de technische operator die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent