Machinist rupskraan

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring op de rupskraan (groot en klein)? Beschik jij over rijbewijs B en een geldig VCA certificaat? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie

Als ervaren machinist houd jij je dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening en grondverzet. Je houdt je bezig met het graven en dichten van sleuven met de machine maar ook met de andere grondwerkzaamheden die daar bij komen kijken. Waar nodig assisteer je de grondwerkers met bijvoorbeeld het aansluiten van buizen en help je met het aangeven van gereedschap. Je moet dus houden van fysiek werk en daarnaast vind je het ook nog eens heel gezellig om de hele dag samen met je collega’s te werken! Kortom; samen met de grondwerker ben jij onmisbaar bij de voorbereidende werkzaamheden van het aanleggen en plaatsen van kabels, leidingen, wegen en rioleringen. En met een beetje mazzel heb je ook nog eens lekker weer!

De werkzaamheden kunnen dagelijks op een andere locatie zijn en zowel bij eigen projecten als bij andere opdrachtgevers. Doordat jij goed werk wil verrichten is het van belang dat je je eigen materieel goed onderhoud en waar nodig repareert.

De werktijden binnen onze opdrachtgever zijn over het algemeen van 07.00 uur tot 16.00 uur maar het werk wordt uiteraard wel afgerond! Ook als dit betekent dat het 16.00 uur is geweest. Enige flexibiliteit wordt daarom zeer op prijs gesteld.

Wat wij bieden

Voor de functie als machinist rupskraan kunnen wij jou het volgende bieden:

• Een bruto maandsalaris van circa €2100-€2300 (38 uur per week) o.b.v. ervaring
• Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
• Wekelijkse verloning
• Bij gebleken geschiktheid vast werk en in dienst bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zoeken wij een ervaren machinist die:

• Relevante diploma’s en aantoonbare ervaring heeft op de rupskraan
• In het bezit is van een geldig rijbewijs B en een VCA certificaat
• In staat is om tekeningen te lezen en zelfstandig kan werken
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Zij zijn sinds dit jaar overgenomen door een grotere partij binnen de GWW. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle groen- en grondwerkzaamheden. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij dé machinist die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent