Voorman groenvoorziening

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij de vakkracht met ervaring binnen de GWW? Beschik jij over rijbewijs B en een geldig VCA certificaat? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2400 - €2800 (38 uur per week) o.b.v. ervaring

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren kracht binnen de groenvoorziening die als voorman aan de slag wil. Mede door je ruime ervaring ben jij in staat je collega’s aan te sturen en ben je samen met hun verantwoordelijk voor een opgeruimde loods en goedwerkende materialen. Daarnaast voeren jullie allemaal voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van groen- en hovenierswerk en draag je zorg voor het onderhoud aan voertuigen en gereedschappen. Echter ben je niet de hele dag fysiek werk aan het verrichten maar ben je ook een gedeelte van de dag bezig met het bijhouden van vrij eenvoudige administratie, terugkoppeling geven aan de planning over het benodigde materieel en houd je contact met opdrachtgevers.
Gedurende de wintermaanden ben je ook inzetbaar bij de gladheidsbestrijding die natuurlijk voor kan komen.

Door de ruime ervaring die jij meebrengt weet jij elk project op een goede en efficiënte manier te leiden en vinden je collega’s het fijn om met je te werken! De werktijden binnen onze opdrachtgever zijn over het algemeen van 07.00 uur tot 16.00 uur maar het werk wordt uiteraard wel afgerond! Ook als dit betekent dat het 16.00 uur is geweest. Enige flexibiliteit wordt daarom zeer op prijs gesteld.

Wat wij bieden

Voor de functie als voorman groenvoorziening kunnen wij jou het volgende bieden:

• Een bruto maandsalaris van circa €2400 - €2800 (38 uur per week) o.b.v. ervaring
• Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
• Wekelijkse verloning
• Bij gebleken geschiktheid vast werk en in dienst bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zoeken wij een voorman in de groenvoorziening die:

• Relevante diploma’s en aantoonbare ervaring heeft als voorman binnen de GWW
• In het bezit is van een geldig rijbewijs B en een VCA certificaat
• In staat is om tekeningen te lezen en zelfstandig kan werken
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag
• Leidinggevende en communicatieve capaciteiten heeft

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Zij zijn sinds dit jaar overgenomen door een grotere partij binnen de GWW. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle groen- en grondwerkzaamheden. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij dé voorman die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent