Commercieel Medewerker (watertech.)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2500,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Ben jij de sterspeler die wij zoeken?

Over de functie

Ben jij een gedreven salesprofessional met verkoop binnen de branche watertechniek. Of ben jij een monteur met commerciële ambities en reeds enkele jaren sales ervaring? Dan ben jij mogelijk geïnteresseerd in deze toffe vacature waarbij een functie "op maat' gemaakt wordt. Let op: dit is een vacature waar de nadruk ligt op klantenservice- en support, en niet op acquisitie. Onze relatie beschikt reeds over een verreikend klantportfolio waardoor er - in ieder geval op dit moment - geen nadruk ligt op acquisitie.

Onze klant is groot in de branche watertechniek. Dit betekent dat zij actief zijn in branches als de industrie, drinkwaterzuivering, land- en tuinbouw, brandpreventie en offshore. Zij zijn een specialist pur sang, een technische groothandel, inkoop en verkoop, met als meerwaarde specialistisch advies en hulp bij de technische vraagstukken van de klant. Het zou dan ook geweldig zijn dat jij instroomt als Commercieel Technisch Medewerker en je uiteindelijk ontwikkelt naar Sales Engineer, dat is namelijk wel de insteek van deze vacature. Mogelijkheden om de internationale klanten (bv. Zweden) ter plekke bij te staan bij de implementatie van hun projecten, zijn aan de orde. Dit kan natuurlijk alleen als je eerst de producten van binnen en van buiten leert kennen, een mooie lange termijn visie!

Je weet nu waar je mee gaat werken en waar je naartoe zult werken, maar wat zijn dan jouw taken globaal gezien?
Jouw bezigheden bestaan onder meer uit het geven van advies en informatie aan klanten, beantwoorden van productvragen en helpen selecteren van juiste producten naar wensen van de klanten. Het schrijven en opvolgen van offertes en ook volg je het verloop van orders en projecten waarbij je zorgdraagt voor soepele interne communicatie tussen afdelingen. Je zal veel schakelen met het magazijn en zult hier ook te vinden zijn om te controleren of de orders goed afgewerkt worden. Omdat het om omvangrijke orders en producten gaat, moeten er checks door twee verschillende personen worden uitgevoerd voordat deze geleverd aan de klant kunnen worden.

Wat wij bieden

Zoals je hebt kunnen lezen is dit een aantrekkelijke werkgever. Dynamisch, stabiel, internationaal. Wat hoort er nog meer bij de arbeidsvoorwaarden:

• Salaris afhankelijk van profiel, in de range van €2500,- en €3200,-
• Bij een positieve match direct een contract
• Reiskosten worden geboden, dit betekent dat we collega's zoeken uit de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rotterdam Zuid
• Zoals je zult verwachten gaat het hier om een fulltime, dagdienst baan

Wat wij vragen

• MBO of HBO werk- en denkniveau in een commerciële of technische richting
• Verkoop ervaring in in ieder geval één van de volgende vakgebieden: watertechnologie, elektrotechniek, procestechniek, installatietechniek;
• Zeer belangrijk: technische klantvraagstukken kunnen vertalen in effectieve oplossingen
• Commercieel, klantgericht, technisch en daadkrachtig
• Zeer goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

Over het bedrijf

Onze klant is groot in de branche watertechniek. Dit betekent dat zij actief zijn in branches als de industrie, drinkwaterzuivering, land- en tuinbouw, brandpreventie en offshore.

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de rode knop. Je kan ook voor meer informatie contact opnemen via stefanwijnen@werktalent.com of stuur een Whatssapp 06 – 17 62 85 93.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent