Operator 3-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Een goed salaris, 25% toeslag en een mooie, actieve baan als operator in 3 ploegen in Veghel

Over de functie

Als operator verveel je je in deze baan nooit. Per dag wissel je wel 4 tot 8 keer van product aan jouw eigen verpakkingslijn, waardoor je continue bezig bent met je dagplanning, in- en afstellen van de machines en de aan- en afvoer van materialen.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitstekend salaris aangevuld met 25% ploegentoeslag en uitstekende toekomstmogelijkheden qua vaste baan en qua de doorgroei die je nog kunt maken binnen het bedrijf, zowel in salaris (doorgroei tot € 3.000,- + 25% toeslag) als in het bijleren van andere processen.

Wat wij vragen

We zoeken een kandidaat die ervaring heeft in het tegelijk bedienen van enkele machines, die slim zijn eigen werk kan plannen en die het fijn vindt om binnen een bedrijf netjes met elkaar om te gaan.

Over het bedrijf

Er wordt binnen het bedrijf vrolijk en vlot met elkaar gewerkt. Je werkt lekker door maar er is altijd tijd voor een geintje. Dat het van oorsprong een familiebedrijf is, is dan ook goed te merken. Zoek je een leuke fulltime baan als procesoperator in Veghel en kom je uit de regio Den Bosch - Eindhoven - Tilburg - Nijmegen? Dan moet je ZEKER reageren, anders laat je misschien wel jouw droombaan gaan.

Solliciteren

Onze klant heeft de werving voor deze mooie functie onder meer aan WerkTalent Eindhoven toevertrouwd. Wil je meer informatie over deze vacature of wil je solliciteren?

Reageer dan via de sollicitatie-button, of bel, app of mail naar Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of 06-13189847.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent