Operator 2 en 3-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Een goed salaris, 22% toeslag en een mooie, actieve baan als operator in (eerst 2 en dan) 3 ploegen in Bladel

Over de functie

Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor instellen, afstellen en ombouwen van de machines aan jouw eigen afvullijn, waardoor je continue bezig bent met je planning en het technisch perfect laten verlopen van de lijn en de verschillende machines daaraan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitstekend salaris aangevuld met 22% ploegentoeslag en uitstekende toekomstmogelijkheden qua vaste baan en qua de doorgroei die je nog kunt maken binnen het bedrijf, zowel in salaris (doorgroei tot € 3.000,- + 25% toeslag) als in het bijleren van andere processen.

Wat wij vragen

We zoeken een kandidaat die ervaring heeft in een technische productieomgeving, of die als machinebediende of operator werkt maar wat meer technisch bezig wil zijn en die het fijn vindt om binnen een bedrijf netjes met elkaar om te gaan.

Over het bedrijf

Er wordt binnen het bedrijf vrolijk en vlot met elkaar gewerkt. Je werkt lekker door maar er is ook tijd voor een lach en een geintje. Zoek je een leuke fulltime baan als procesoperator in Bladel en kom je uit de regio Tilburg - Eindhoven - Valkenswaard - Turnhout - Breda? Dan moet je ZEKER reageren, anders laat je misschien wel jouw droombaan gaan.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar personeel toevertrouwd aan WerkTalent. Is je interesse gewekt en wil je meer weten of solliciteren?

Bel of app dan naar: 06 – 13189847 of mail naar joondeberg@werktalent.com

  • Wij gaan vertrouwelijk om met elke sollicitatie, ook als uw werkgever nog niet van uw zoektocht op de hoogte is
Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent