(Zelfstandig) Monteur/Lasser

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan met veel uitdaging? Goed dat je dit leest!

Over de functie

Als zelfstandig monteur ben jij graag lekker bezig. Je bent de ene keer bezig met constructie werkzaamheden en de andere keer met het lassen van bijvoorbeeld tafel poten. Binnen het bedrijf zijn er verschillende machines die je kunnen helpen. Er staat een zaag-, pons- en slijpmachine. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je zelfstandig de machines kan bedienen en dat je wat las werkzaamheden kan uitvoeren.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende zelfstandige baan kan je het volgende verwachten:

  • Salaris €1800 - €3000 bruto afhankelijk van ervaring
  • Wanner jij alleen een fiets hebt, staat er een Caddy voor je klaar!
  • Opleidingsmogelijkheden, je kan leren lassen
  • Flexibiliteit in uren
  • Fulltime vast werk (eventueel ook op zaterdag)
  • Vaste baan met uitzicht op contract bij het bedrijf

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig goed kan werken en technisch is ingesteld. Ook kan jij je vinden in de ondersatande punten:

  • Enorme diversiteit in werkzaamheden spreekt jou aan
  • Enige ervaring in het lassen of constructie werkzaamheden
  • Je bent bereid om nieuwe dingen te leren

Over het bedrijf

Elupro is een bedrijf wat zich mee bezighoud met het maken van speciale enkelstuks producten. Vaak producten die net anders zijn dat een bestaand product of iets wat helemaal nog niet gemaakt wordt. Het lassen van staal, aluminium en rvs behoort tot de mogelijkheden net als het knippen en zetten van plaat of het polijsten van rvs.
In de ruime werkplaats in Hoek van Holland is de beschikking over diverse machines om plaat te knippen, snijden en te zetten of om profielen te zagen en te boren, diverse lasapparatuur en een spuitcabine voor het natlakken van producten. Elupro bestaat op dit moment uit 1 werkgever en 1 werknemer. Voor uitbreiding van het team zoeken ze een (junior) zelfstandig monteur.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent