Elektromonteur Tuinbouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Technische buitendienst functie met doorgroeimogelijkheden in het Westland. Ben jij een echte manusje van alles op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied? Dan komen wij graag met jou in contact.

Over de functie

Als monteur maak je onderdeel uit van het team Technische Dienst. Ons huidige team bestaat momenteel uit 3 monteurs en de Manager Techniek. Samen zetten wij ons in bij de diverse kwekerijen in omgeving Westland. Grotendeels van onze locaties zijn geautomatiseerd en de kwekers richten zich op de voortgang van de bedrijfsprocessen en de optimalisatie van de bestaande technische situaties en installaties.

Zodoende zijn de werkzaamheden divers, aangezien de reparaties variëren van kleinschalige reparaties aan de kas tot grote storingen aan het machinepark. Het is aan team Technische Dienst om zo efficiënt en kostenbewust de kassen en het machinepark te onderhouden en te professionaliseren.

Ons team bestaat uit leden die elk hun eigen specialisme heeft. Om ons team compleet te maken, zijn wij op zoek naar een allround monteur die ook verstand heeft van elektro. Jouw werkzaamheden lopen dan ook uiteen van mechanisch, elektrotechnisch tot aan onderhoud.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur, we draaien geen storingsdiensten, maar het kan voorkomen dat er bijvoorbeeld op zaterdag een klus afgemaakt moet worden.

Wat wij bieden

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Fulltime dienstverband van 38 uur per week
  • Salaris tussen €2500 en €2800, afhankelijk van jouw ervaring
  • 25,5 vakantiedagen (WORK HARD, PLAY HARD)
  • Afwisselend takenpakket met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Direct indiensttreding (Werving & Selectie traject) met een jaarcontract

Aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je een auto van de zaak en krijg je naast je werktelefoon ook een tablet mee.

Wat wij vragen

Voldoe jij aan de onderstaande kwaliteiten en eisen?

  • MBO diploma, in de richting van mechatronica / werktuigbouwkunde
  • Recente werkervaring, zowel mechanisch als elektrotechnisch
  • Rijbewijs B
  • Up-to-date met betrekking tot de nieuwste technieken in de branche
  • Precisie, nauwkeurigheid en punctualiteit zijn van belang

Over het bedrijf

Wij zijn een organisatie in het Westland (in de buurt van Delft & Maassluis) die nauw samenwerkt met allemaal verschillende kwekerijen in het Westland en de omstreken hiervan. Voor onze afdeling Technische Dienst, die momenteel bestaat uit 4 toppers, zijn wij op zoek naar versterking van het team. Je wordt onder ander ingezet op de verschillende locaties zowel in de Lier als in Schipluiden.

Leuk om te weten: Aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je in een auto van de zaak!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.
Wil je nog iets vragen over de rol of over de organisatie. Twijfel niet en bel naar 0174-612690 en vraag naar Ernst of Paul!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent