Operator Blisterlijn

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoeterwoude
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ambieer jij een vaste baan als operator farmacie bij een groeiend bedrijf?

Over de functie

Je komt te werken bij het inpakproces. Hier bedien je machines, assisteert met het bouwen hiervan en ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en opruiming. Daarnaast zal je storingen oplossen en producten registreren in het systeem voordat deze naar de andere afdelingen kunnen.

Ook voer je kwaliteitscontroles uit, zal je af en toe collega's moeten aansturen en ben je alert of afwijkingen in het proces.

Ook zal je, indien nodig, helpen op een andere afdeling. Namelijk de inpak afdeling. Op deze afdeling zal je je collega's helpen met het verpakken van de medicijnen.

Einde dienst zal jij eindverantwoordelijke zijn voor de blisterlijn, machine onderdelen en de productielijn. Deze moeten goed worden schoongemaakt voordat de andere dienst te werk kan gaan.


Wat wij bieden

Wie bieden jou:
Vast werk met een uitzicht op een vast dienstverband bij de klant
Je gaat 36 uur per week werken in een 4 ploegendienst. Op zaterdagavond tot 22:00 uur zondagavond wordt er niet gewerkt.
06:00 uur - tot 14:00 uur 14:00 uur tot 22:00 uur 22:00 uur tot 06:00 uur
Topsalaris conform CAO en ligt op uurbasis op € 12,89 per uur exclusief 39% ploegentoeslag. Brutomaandloon komt op € 2795-
Reiskosten worden vergoed vanaf 10 km enkele reis

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:
Technisch inzicht heeft op VMBO niveau
Enkele jaren ervaring heeft in een productie omgeving;
De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift;

Over het bedrijf

Het bedrijf nabij Leiden waar jij aan de slag gaat is een wereldwijde speler in de farmaceutische industrie. In Nederland richt het bedrijf zich op de productie en de verpakking van een hoogwaardig assortiment geneesmiddelen.

In het productieproces werken ongeveer 140 werknemers verspreid over een aantal afdelingen. Er heerst een goede werksfeer en je collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen.

Solliciteren

Ben jij onze vaste medewerker? Mail ons, bel of stuur een WhatsApp naar 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent