Lader/Losser 2 ploegen

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1740,- tot € 1930,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met laad en los werkzaamheden? Beschik je over een geldig rijbewijs B en eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris tussen de €1.740 en €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)

Wat staat je te doen in de functie van lader/losser?

De functie zegt het natuurlijk al: jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de containers en trucks. Daarnaast is het van belang dat de belading op tijd en correct klaar staat zodat het transport ook op tijd kan vertrekken. De binnengekomen zendingen worden door jou gecontroleerd op juistheid en mocht daar een foute zending tussen zitten dan grijp jij in waar nodig. Op die manier sluipen er niet nog meer fouten in en kan het proces zijn weg vervolgen. Uiteraard werk jij met heel veel collega's die wellicht hier en daar ook hulp nodig hebben; op die momenten spring jij bij.

Deze fulltime functie verricht je in zowel dag- als nachtdiensten, zo werk je de ene week dagdienst en de week daaropvolgend in de nachtdienst, in het weekend ben je over het algemeen gewoon lekker vrij.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever heeft je heel wat te bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1.740 en €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%

Wat wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt het volgende van je:

 • Aantoonbare werkervaring met laden en lossen
 • Eigen vervoer (auto)
 • Een stabiel werkverleden (geen jobhopper)
 • De wil om te werken in ploegendiensten (dag/nacht)
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent fysiek sterk en betrouwbaar

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Ben jij dé lader/losser die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent