Heftruckchauffeur import/export

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Vlaardingen
Salaris € 1700,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Let op: standplaats Rotterdam/Vlaardingen. Heb jij ervaring met de heftruck en een geldig certificaat? Werk jij graag in ploegendiensten en beschik je over eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een salaris tussen de €1700 en €2250 bruto per maand exclusief toeslagen op basis van 40 uur per week.

Omdat jij een ervaren heftruckchauffeur bent is het voor jou al vrij duidelijk wat je zoal dagelijks doet. Echter willen wij je wel vertellen hoe de werkzaamheden er uit zien bij onze opdrachtgever. Zij zijn namelijk een grote speler op het gebied van op- en overslag en hebben ruime ervaring in het importeren en exporteren van allerlei producten.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het veilig vervoeren van de binnenkomende (import) en uitgaande (export) goederen. Dit doe je uiteraard door middel van de heftruck en op een zodanige manier dat alle producten snel en efficiënt op hun plek terecht komen. Naast het laden en lossen van de vracht ben je ook verantwoordelijk voor een stukje administratie en sta jij klaar voor je collega’s die hulp nodig hebben. Doordat jij een geldig certificaat hebt en al enige ervaring hebt hoeven wij ons niet druk te maken om jouw en de collega’s om je heen; jij weet als geen ander hoe je op een veilige manier je werk moet doen. Het is voor onze opdrachtgever wel echt een must dat jij flexibel inzetbaar bent op zowel de import als de export afdeling.

Doordat er twee verschillende afdelingen zijn (import en export) worden er ook verschillende voorwaarden gehanteerd. Afhankelijk van je ervaring zal je tussen de €1700 en €2250 bruto per maand exclusief toeslagen verdienen en wordt je ingeroosterd op de import of de export afdeling. Op de import afdeling werk je dag- en nachtdiensten en op de export afdeling werk je een dienst waarbij je ingeroosterd wordt tussen 06.00 en 23.00 uur. Bij beide afdelingen geldt dat je de ene week overdag werkt en de andere week de avond/nacht.

Let op: standplaats Rotterdam/Vlaardingen.

Wat wij bieden

Een bruto maandsalaris tussen de €1.700 en €2.250 o.b.v. 40 uur p/w. (exclusief toeslagen en o.b.v. ervaring)
Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
Reiskostenvergoeding
Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
Nachtdiensten en overuren tegen 125%
Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen vragen wij het volgende van je:

Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat
Je hebt aantoonbare werkervaring met het besturen van een heftruck
Je hebt eigen vervoer zoals een auto
Je staat open voor het werken in ploegendienst en voor het maken van eventuele overuren
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Ben jij de ervaren heftruckchauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent