Riool chauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een C-rijbewijs en code 95? Heb je eigen vervoer en lijkt de GWW jou echt een uitdaging?Bekijk dan direct onze vacature!

Over de functie

€2100 tot €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week

Als chauffeur in de rioolreiniging houdt je je met name bezig met het bedienen van verschillende voertuigen die dienen om reinigingswerkzaamheden mee te doen. Zo’n 70% van je werk zal hier uit bestaan; de resterende 30% ben je de voertuigen aan het besturen. Je werkt onder andere met vacuümwagens, veegwagens en hogedrukspuitwagens. Alles wat er maar voor nodig is om de reinigingswerkzaamheden uit te kunnen oefenen en er voor te zorgen dat bijvoorbeeld rioolstelsels gereinigd kunnen worden. Je houdt te allen tijde de verantwoordelijkheid over het onderhouden van de voertuigen.

Wat wij bieden

•€2100 tot €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
•Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10km)
•Vast werk met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
•Mogelijkheid om diverse certificaten te behalen
•Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• In bezit is van rijbewijs C inclusief code 95
•Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft
• Beschikt over technisch inzicht (aantoonbaar)
•Affiniteit heeft met GWW
•Flexibel ingesteld is en beschikt over een probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van rioleringsbeheer, hierbij kun je denken aan inspectie, reiniging, renovatie en overige soortgelijke werkzaamheden. Deze voert men uit voor zowel de overheid als de zakelijke en de particuliere markt. De opdrachtgever heeft meerdere locaties welke verdeeld zijn over Nederland en België, ieder met zijn/haar eigen specialisme. Binnen al deze vestigingen werken er op dit moment circa 350 mensen. Dit aantal is, net als de opdrachtgever zelf, sterk groeiende. Deze vacature staat open voor de vestiging in Westland, een gemeente welke nabij Den Haag en Rotterdam ligt. De opdrachtgever voert de diverse werkzaamheden uit in de gehele regio.

Solliciteren

Ben jij c-chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent