Glazenwasser

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Heb jij aantoonbare ervaring als glazenwasser of kom je net kijken? Vind jij vroeg opstaan geen probleem en ben je niet bang om op hoogtes te werken? Solliciteer dan snel op onderstaande vacature!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2000 a €2300 op basis van 38 uur per week

Als fulltime glazenwasser ga je aan de slag met het reinigen van glas- en gevelonderhoud. Omdat de opdrachtgever gevestigd is in de regio Den Haag zal jij de mooiste gebouwen tegenkomen en op grote hoogte aanschouwen! Je werkzaamheden voer je namelijk uit middels het telewash systeem of middels één van de hoogwerkers van de opdrachtgever. Het is dus mooi meegenomen als jij geen hoogtevrees hebt! Daarnaast ga jij elke dag met een voldaan gevoel naar huis als je het bedrijf of kantoor weer in perfecte staat achterlaat, schoon en wel. Bedenk je wel dat je een vroege vogel moet zijn want voordat de meeste mensen beginnen aan de dag ben jij al bezig met het zemen van de ramen.

Je bent voornamelijk werkzaam binnen regio Den Haag. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Voorburg, Leidschendam, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Nootdorp of in de omliggende steden/dorpen.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van circa €2000 a €2300 op basis van 38 uur per week
• Een fulltime (tijdelijke) functie
• Bij gebleken geschiktheid in vaste dienst bij de opdrachtgever
• De weekenden lekker vrij!
• Werken binnen een gezellig en hecht team
• Diverse teamuitjes en natuurlijk op vrijdagmiddag een borrel

Wat wij vragen

• Fulltime beschikbaar
• Vroeg opstaan is voor jou geen probleem!
• Je kunt een VOG verkrijgen
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
• Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf welke gevestigd is in Den Haag. Het is een echt familiebedrijf welke ontstaan is aan het begin van de 20e eeuw. Het bedrijf is gespecialiseerd in het glas- en gevelonderhoud. Daarnaast verricht de opdrachtgever ook diverse schoonmaakwerkzaamheden aan bijvoorbeeld appartementen, woningen, verzorgingstehuizen, scholen en bedrijfspanden. Daarnaast biedt de opdrachtgever huismeesterdiensten aan en verrichten zij klein onderhoud.

Solliciteren

Ben jij de glazenwasser die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent