Vrachtwagenchauffeur autolaadkraan

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een rijbewijs C en heb je affiniteit met GWW? Heb jij eigen vervoer en beschik je over Code 95? Meld je dan snel aan!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2200 tot €2600 op basis van 40 uur per week en ervaring

Jij zorgt ervoor dat bijvoorbeeld dreglijnschotten, haspels en waterpompen goed vervoert worden. Afhankelijk van het seizoen hou jij je ook bezig met de gladheidsbestrijding en zorg jij ervoor dat alles op tijd op zijn plek staat. Je zorgt ervoor dat je goed met de autolaadkraan omgaat zodat hij zware ladingen kan vervoeren. Alles moet goed gecontroleerd worden, alles moet goed vast zitten zodat er geen ongelukken kunnen ontstaan. De klussen die je zult uitvoeren zullen vaak in de regio rond Den Haag plaatsvinden omdat onze opdrachtgever daar is gevestigd, ook zal er af en toe een klus in de omgeving van Westland en Rotterdam plaatsvinden. Bij sommige klussen zullen de werktijden verschillen, dit hangt af van de opdracht. Meestal begin je de dag om 07:00 uur en ben je om 16:00 uur klaar met werken.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van circa €2200 tot €2600 op basis van 40 uur per week en ervaring
• Vergoeding van de reiskosten
• Wekelijkse verloning
• Fulltime werk
• Vast werk bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

• Je hebt ervaring met de autolaadkraan en dit is aantoonbaar
• Je bent fulltime beschikbaar
• Je beschikt over een geldig VCA certificaat en TCVT Autolaadkraan
• Je beschikt over rijbewijs B, CE en code 95
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag
• Je hebt ervaring in de GWW (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle 'groene en grond werkzaamheden'. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij de autolaadkraan-chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent