Monteur technische dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Heb jij aantoonbare ervaring met het onderhoud aan industriële productiemachines? Ben jij flexibel ingesteld, resultaatgericht en beschik je over eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als ervaren monteur technische dienst ga jij je bezig houden met het gehele machinepark. Doordat het bedrijf uit verschillende machines bestaat is de ervaring die jij meeneemt van groot belang. Je houdt je dagelijks bezig met het preventieve onderhoud en lost storingen op als die zich aandienen. Deze storingen moeten ook geanalyseerd worden zodat jij met verbetervoorstellen kan komen en deze storingen zich in de toekomst minder of niet meer voor doen. Daarnaast beheer je de voorraad reservedelen en gereedschappen die gebruikt worden.
Binnen de functie is het van belang dat je ervaring hebt met elektrische aandrijvingen, -besturingen, hydrauliek en pneumatiek. Je draait je hand niet om eventueel reparatie laswerk te voldoen met een elektrode of Mig apparaat.

Mede door jouw jarenlange ervaring als technisch monteur ben jij in staat om een leerling-monteur en eventuele externe monteurs aan te sturen. Voor regulier onderhoud van bepaalde installaties worden er jaarlijks externe partijen ingeschakeld voor het grote onderhoud.

Bij onze opdrachtgever werk je in de dagdienst van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

Naast het feit dat je aan een aantal eisen moet voldoen hebben wij jou ook het één en ander te bieden:

• Een salaris tussen de €3000 en €3500 bruto (exclusief toeslagen) op basis van ervaring
• Een ‘vuilwerk’ toeslag van €107 netto per maandag
• Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband
• Reiskostenvergoeding
• Per jaar 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen

Wat wij vragen

Om te kunnen slagen in deze functie moet je aan de volgende eisen kunnen voldoen:

• Minimaal een MBO 3/4 achtergrond binnen de techniek
• Aantoonbare ervaring met het onderhoud aan industriële machines en installaties
• Het kunnen aansturen en begeleiden van (mede) monteurs
• Je beschikt over eigen vervoer
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming die gebruikt lood via een raffinageproces verwerkt tot nieuw bladlood. Dit doen zij al meer dan 110 jaar en daarnaast zijn zij in de loop van de jaren innovatiever en milieubewuster geworden. Nadat het oude lood gecontroleerd is wordt het gesmolten en worden er onzuiverheden verwijderd. Het uiteindelijk doel is dat er een blok lood overblijft die gewalst wordt tot een rol van maximaal 240 centimeter breed .Het gemaakte bladlood wordt voor verschillende toepassingen gebruikt zoals het waterdicht maken van afsluitingen van gebouwen of om een boot te voorzien van ballast. Daarnaast wordt lood ook steeds vaker gebruikt om een ‘metal look’ te creëren. Het is tevens onmisbaar op het gebied van stralingstechnieken binnen de medische wereld.

Solliciteren

Ben jij de ervaren monteur die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent