CE-chauffeur winkeldistributie

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Salaris € 2550,- tot € 2670,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een geldig CE-rijbewijs en code 95? Heb jij (ruime) aantoonbare ervaring als CE-chauffeur? Houd jij van hard werken en ben je flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie

Als ervaren CE-chauffeur weet jij als geen ander wat je te doen staat tijdens je werkdag maar om geen onduidelijkheden te creëren hebben we hier onder kort samengevat hoe je werkdag eruit ziet bij onze opdrachtgever.

Als CE chauffeur voor de winkeldistributie begin je de dag op de loods waar je je bezig houdt met de bestellingen die bezorgd moeten worden. Die worden geladen in de vrachtwagen waarna jij op pad gaat richting de eindklanten. Je levert met name aan winkels zoals supermarkten en doordat zij personeel inroosteren voor het laden en lossen is het van belang dat je daar op tijd aankomt. Uiteraard werk jij volgens een planning die dagelijks voor je gemaakt wordt en waar ze ook rekening houden met enig oponthoud zoals files. Per locatie wordt de vrachtwagen dus gelost door het aanwezige personeel. Aan jou de taak om de karren op de klep te zetten en deze te laten zakken zodat men er bij kan. De lege karren neem je uiteraard weer mee terug.
Omdat jij hét gezicht van het bedrijf bent bied jij de juiste service en klantgerichtheid en zorg jij voor een tevreden klant.

Flexibiliteit is in deze functie heel belangrijk! Dé ervaren CE-chauffeur die wij zoeken vindt het namelijk niet erg om dagen van 11 á 12 uur te maken en is ook beschikbaar gedurende de weekenden en de nachten. Hier krijg je natuurlijk een duidelijk rooster voor. Mocht jij ingeroosterd zijn in het weekend dan zal je doordeweeks uiteraard twee dagen vrij zijn oftewel je weekend schuift gewoon op.

Wat wij bieden

We vragen nogal wat van je maar daar staat wel het volgende tegenover:

 • Een bruto maandsalaris van circa €2550 tot €2670 o.b.v. 40 uur (schaal D5 á D6)
 • Wekelijkse verloning
 • Vergoeding van de reiskosten
 • Vast werk (fulltime)
 • De mogelijkheid om bij een juiste klik in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Werken in een innoverend, familiair bedrijf
 • Standplaats: Delft

Wat wij vragen

Een echte CE-chauffeur ben je niet zomaar! Voor deze functie moet je aan een aantal eisen voldoen:

 • Je beschikt over rijbewijs CE en code 95
 • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring als CE-chauffeur
 • Je hebt een representatieve verschijning en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent flexibel inzetbaar, werkt graag lange dagen en bent ook beschikbaar in de weekenden en nachten
 • Je kunt zelfstandig bij de opdrachtgever komen (d.m.v. een auto/scooter o.i.d.)
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Delft/Westland

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkende naam binnen de winkeldistributie. Ze bestaan al meer dan 90 jaar en doen alles op het gebied van logistiek zoals transport en warehousing. Ook bieden zij oplossingen voor de retail en de farmaceutische industrie. Op dit moment werken er ruim 800 werknemers en rijden er 350 vrachtwagens. Het bedrijf kenmerkt zich als een betrokken werkgever waar je op tijd bekent bent met bijvoorbeeld je rooster en waar ze open staan voor diverse initiatieven. Het materieel waar je mee werkt is goed onderhouden en modern zodat jij je werk altijd naar behoren kunt uitvoeren. Ook feestdagen en jubilea worden niet vergeten; elke werknemer wordt wel eens in het zonnetje gezet.

Solliciteren

Ben jij de ervaren CE-chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent