Heftruckchauffeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij al heftruckchauffeur of wil jij dat graag worden? lees snel verder!

Over de functie

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en tevens je zorg dat zij op de juiste plaats in het magazijn komen te staan. Soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden in het magazijn.

Het betreft een fulltime baan met een flexibel werkrooster. Omdat er meerdere vacatures open staan binnen deze organisatie, is het ook mogelijk om deze functie als vakantiewerk uit te voeren op full time basis.

Tevens heeft deze organisatie ook een locatie op Schiphol Rijk, Amsterdam en Rotterdam. Mocht je dus woonachtig zijn in de buurt van deze steden, dan mag je uiteraard ook reageren.

Wat wij bieden

  • Fulltime vaste baan (regio Leiden – Den Haag)
  • Een salaris tussen de € 1600- € 2000
  • Overuren worden uitbetaald (150%)
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Bij een vast dienstverband kans op een contract voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

  • Ervaring met het besturen van een heftruck
  • Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen (op onze kosten)

 

Over het bedrijf

Het betreft een middelgrote organisatie met meerdere locaties. Binnen de organisatie hangt een prettige werksfeer en wordt er samen geluncht.

Solliciteren

Wij bemiddelen geen cv's, maar mensen en daarom willen wij graag persoonlijk met je kennis maken. Samen kijken wij dan of deze functie bij je past of dat wij wellicht een andere passende functie voor je kunnen vinden. Mocht je vragen of interesse hebben, neem dan contact met ons op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent