Allround logistiek medewerker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2200,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Mooi salaris, gezellig bedrijf, informele werksfeer.

Over de functie

Door een gigantische groei binnen de organisatie zijn wij op zoek naar een Allround logistiek medewerker in Alphen aan den Rijn. Je komt te werken in een grote loods waar halffabricaten en eindproducten worden opgeslagen. Op de vloer heerst er een informele en gezellige werksfeer. Gezien ze hard aan het groeien zijn, zijn ze op zoek naar kandidaten met hen mee willen groeien, ben jij die kandidaat?

Als allround logistiek medewerker ben jij met je team verantwoordelijk voor het magazijn. Jij bent gedurende de dag bezig met het laden van vrachtwagens (met heftruck) en zal je voorraad leveren aan de productie afdeling. Naast deze taken ben jij bezig met de reachtruck om producten uit de stelling te halen.

 

Wat wij bieden

  • Je krijgt een mooi salaris van ~ €2400,- per maand, hier komt nog een mooie toeslag op waardoor je uit komt op ~ €2700,- bruto.
  • Een fulltime vaste baan, met urengarantie.
  • Je komt te werken in een team met enthousiaste collega's waar een informele werksfeer heerst.
  • Reiskosten vergoeding boven de 10 km.
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband.

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar in een 2 ploegendienst. Je werktijden zijn van 06:00 - 14:45 / 14:45 - 11:30.
  • In bezit van een geldig hef/reachtruck certificaat is een pré.
  • Je bent woonachtig in Alphen en omstreken.

Over het bedrijf

De organisatie waar je voor komt te werken is een specialist in het maken van hoogwaardige producten. Het bedrijf bestaat uit een werkplaats en een grote loods waar de producten worden opgeslagen.

Solliciteren

Door op de rode knop te drukken komt je sollicitatie bij mij in mijn systeem terecht. Als ik deze heb beoordeeld zal ik contact met je opnemen, om je wensen te bespreken.

Voor verdere specifieke vragen over de organisatie en de vacature, kan je altijd bellen naar 06- 12 76 20 49, of een mail sturen naar brandontjong-a-hung@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent