Medewerker productie gezocht

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1400,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Vind je het leuk om in een fabriek te werken waar je onderdeel bent van alles processen? Ben je geïnteresseerd in een baan als productiemedewerker die producten maakt die wereldwijd verkocht worden. Stop dan met zoeken en lees verder!

Over de functie

Dit bedrijf produceert en maakt ambachtelijke en werkelijk waar prachtige vloeren die wereldwijd verkocht worden aan grote bedrijven en particulieren. Het bedrijf is van oudsher een familiebedrijf en dat merk je ook op de werkvloer. In dit bedrijf heerst een informele werksfeer waar leuke en gezellige contacten met je collega's hoog in het vaandel staan! Je komt te werken in team van jong en oud die dagelijks bezig zijn met het produceren van houtproducten.

Wat wij bieden

Je zult je afvragen, wat zijn mijn werkzaamheden? Het machine doet het grove werk en jij de rest! Zodra de houtproducten door de machine zijn gesneden, dan ben jij aan zet:

 • Je bent een productiemedewerker/ inpakker die zorgt voor het inpakwerkzaamheden van de houtproducten
 • Wij bieden jou een full time baan
 • Je bent verantwoordelijk dat het proces voorspoedig verloopt en voorkomt storingen
 • Samen zorg jij met je collega's dat aan het einde van de dag de producten klaar zijn, zodat het verstuurd kan worden naar de rest van de wereld.
 • Je komt te werken in een bedrijf met en leuke werksfeer
 • Er is uitzicht op vast werk met een vast contract bij het bedrijf
 • Je werkzaamheden zijn van 07.00 tot 16.00 uur
 • Het salaris ligt rond €12,- bruto per uur
 • Heb je de werkzaamheden als productiemedewerker onder de knie, dan kun je mogelijk doorgroeien als operator of voorman

Wat wij vragen

Klinkt bovenstaande nog steeds goed? Lees dan verder om te kijken of jij in het profiel past?

 • We zijn op zoek naar iemand die fulltime beschikbaar is
 • Je bent op zoek naar een vaste baan
 • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Af en toe zul je wat til en sjouw werk van ongeveer 10 kg moeten verrichten

Over het bedrijf

Voor dit leuke bedrijf mogen wij op zoek naar nieuw personeel! Het bedrijf is gevestigd en is gemakkelijk met de auto te bereiken via de snelwegen vanuit Rotterdam, Utrecht en Breda. Ben je woonachtig in Gorinchem? Houd dan rekening met een fietsafstand van 25 minuten met de fiets of met de auto ongeveer 10 minuten.

Het betreft een familiebedrijf, met een informele werksfeer waar je geen nummertje bent maar echt onderdeel van een team. Het is belangrijk dat het voor iedereen leuk is en daarom zijn ze binnen het team erg meedenkend met hun personeel. Wil je je verder ontwikkelen? Geen probleem, want dat zoeken ze juíst!

Solliciteren

Voor dat je aan de slag kunt bij dit bedrijf, zul je eerst bij ons langs komen voor een kennismakingsgesprek. Hierbij zullen wij kijken of we past in het gewenste profiel. In verband met Corona adviseren wij om een afspraak vooraf te maken, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

De kennismaking vindt plaats op ons kantoor in Gorinchem, Kazerneplein 2. Heb je interesse in deze vacature of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met esmeydehaas@werktalent.com of bel naar 06-19476246.

Hopelijk tot snel!

Deel via social media:
Esmey de Haas

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent