Productiemedewerker houtbewerking

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Werkendam
Salaris € 2000,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een tijdelijke of een vaste baan in de productie? Voor onze opdrachtgever uit Werkendam zijn wij op zoek naar uitbreiding van het productieteam en we kunnen beide goed gebruiken!

Over de functie

Wat ga je doen?

In samenwerking met je collega`s houd je de productielijn draaiende en samen zorg je dat aan het einde van de dag de bestelde orders gereed zijn. De werkzaamheden variëren van eenvoudig inpakwerk, kwaliteitscontrole tot het stapelen van dunne houten latjes. Om de 2 uur wissel je van werk en als je voor een vaste functie in aanmerking wil komen leer je steeds meer over het bedienen, instellen en onderhouden van de machine.

Je werkt van 07.00 uur tot 16.00 uur in dagdienst maar wanneer de orders af moeten werkt het team af en toe over of in een 2 ploegendienst.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de € 2000,00 en € 220,00 bruto per maand
  • Een fulltime baan voor 40 uur per week
  • Werktijden van 07.00 uur tot 16.00 uur
  • Kans op een contract voor onbepaalde tijd
  • Een reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Een collegiale instelling
  • Ervaring in de productie is gewenst maar de bereidheid om in een productie-omgeving te werken is belangrijker
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift
  • Een aantal werkzaamheden vragen om een goede fysieke gezondheid

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie en levering van plafond- en wandbekleding, is gevestigd in Werkendam. Er heerst een prettige sfeer en er wordt in kleine teams gewerkt. Hierdoor zijn de lijnen met de leidinggevende kort en wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren

Bellen of appen kan naar 06-19476246 of per e-mail naar esmeydehaas@werktalent.com. Solliciteren via de sollicitatiebutton op deze website mag natuurlijk ook. Het sollicitatiegesprek kan, afhankelijk van jouw voorkeur, plaatsvinden op onze vestiging in Sleeuwijk, Zaltbommel of Gorinchem

Contactpersoon: Esmey de Haas

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent