Productiemedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Barendrecht
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij geïnteresseerd in een baan in de productie en jij stroopt graag de mouwen op tijdens je werk. Lees dan verder en kijk of dit mogelijke jouw nieuwe job is.

Over de functie

Als Productiemedewerker Food leid jij het Productieproces in goede banen. Je werkt aan een lopende band waar er heerlijke, vegetarische smeersels en snacks worden geproduceerd, ingepakt en klaargemaakt worden voor verzending. Aan jouw productielijn werk je samen met een Teamleider, Operator en één of meerdere Productiemedewerkers. Je houdt je bezig met het controleren, sorteren, inpakken en verzendklaar maken van de producten. Daarnaast voorzie je de verpakkingsmachine tijdig van de benodigde materialen. Deze werkzaamheden voer je op een hoog tempo uit.

Je werkt in 2-ploegendienst met de volgende werktijden: 07:00 tot 15:00 en 15:00 tot 22:00. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

Wat wij bieden

  • Een full time baan van 40 uur
  • Een salaris tussen de € 1800,- en € 2100,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
  • De mogelijkheid om intern door te groeien, bijvoorbeeld tot de functie van Machine Operator;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
  • Bij wederzijdse klik en goed functioneren uitzicht op een vast contract;
  • Een informele werksfeer bij een snelgroeiend bedrijf.

Wat wij vragen

  • Je werkt graag in een 2-ploegendienst;
  • Je beschikt over eigen vervoer;
  • Je bent bekend met de HACCP-richtlijnen;
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarbij jij aan de slag gaat is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van verschillende soorten Biologische en Vegetarische smeersels, sauzen en snacks. Omdat de vraag naar hun producten steeds groter wordt zijn zij op zoek naar gemotiveerde medewerkers zoals jij! Op de werkvloer hangt een gezellige, informele sfeer en wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Vanwege de werktijden is het belangrijk om in het bezit te zijn van eigen vervoer. Het bedrijf is gevestigd in omgeving Barendrecht. Dit is goed te bereiken vanuit Rotterdam en Dordrecht.

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature geïnteresseerd geraakt druk dan op de sollicitatie knop. Nadat ik je cv heb bekeken neem ik die graag telefonisch met je door om daarna tijdens een bakje koffie of thee elkaar te leren kennen om zo een nog betere koppeling te kunnen maken met het bedrijf.

Heb jij nog vragen of wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf.

Je kan mij bereiken op: 0786119292 of 0613236373

Mail: melsvandriel@werktalent.com


Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent