Tenderschrijver waterbouw

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Creatieve en communicatieve EMVI tenderschrijver waterbouw

Dit ga je doen

We zoeken een enthousiaste tenderschrijver (EMVI) voor waterbouwwerken. Als onderdeel van het tenderteam zorg jij ervoor dat de volledige presentatie van de tender perfect aansluit op de verwachting van de klant. Hierbij integreer je aspecten zoals bijvoorbeeld het verantwoord omgaan met de omgeving en het onderbouwen van het behalen van de planning en kostenstructuur.

Dit krijg je

Bij deze functie past een prima salaris afhankelijk van ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw CAO) en een uitermate prettig werkklimaat dat wordt versterkt door een positieve omgang en input vanuit een actieve personeelsvereniging. Het is een fulltime baan en je hebt snel een vast contract.

Dit ben je

We zoeken kandidaten die ervaring hebben met het schrijven van tenders, bij voorkeur in de bouw/waterbouw/infra/techniek. De ideale kandidaat is communicatief sterk, durft door te dringen tot de kern van een probleem, heeft gevoel bij techniek en laat de juiste woorden als een tweede natuur uit zijn of haar vingers glijden.

Hier ga je werken

Onze klant is een ervaren partij in de waterbouw, maar met een jonge en ondernemende instelling. Het bedrijf ligt in het gebied tussen Breda, Tilburg, Gorinchem en Den Bosch. We vertellen je er graag meer over.

Interesse?

Onze klant heeft de werving voor deze mooie functie onder meer aan WerkTalent Sleeuwijk toevertrouwd. Wil je meer informatie over deze vacature of wil je solliciteren?

Reageer dan via de sollicitatie-button, of bel of mail naar Debbie Kolbach via debbiekolbach@werktalent.com of 0183-745630.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent