Tenderschrijver waterbouw

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Creatieve en communicatieve EMVI tenderschrijver waterbouw

Over de functie

We zoeken een enthousiaste tenderschrijver (EMVI) voor waterbouwwerken. Als onderdeel van het tenderteam zorg jij ervoor dat de volledige presentatie van de tender perfect aansluit op de verwachting van de klant. Hierbij integreer je aspecten zoals bijvoorbeeld het verantwoord omgaan met de omgeving en het onderbouwen van het behalen van de planning en kostenstructuur.

Wat wij bieden

Bij deze functie past een prima salaris afhankelijk van ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw CAO) en een uitermate prettig werkklimaat dat wordt versterkt door een positieve omgang en input vanuit een actieve personeelsvereniging. Het is een fulltime baan en je hebt snel een vast contract.

Wat wij vragen

We zoeken kandidaten die ervaring hebben met het schrijven van tenders, bij voorkeur in de bouw/waterbouw/infra/techniek. De ideale kandidaat is communicatief sterk, durft door te dringen tot de kern van een probleem, heeft gevoel bij techniek en laat de juiste woorden als een tweede natuur uit zijn of haar vingers glijden.

Over het bedrijf

Onze klant is een ervaren partij in de waterbouw, maar met een jonge en ondernemende instelling. Het bedrijf ligt in het gebied tussen Breda, Tilburg, Gorinchem en Den Bosch. We vertellen je er graag meer over.

Solliciteren

Onze klant heeft de werving voor deze mooie functie onder meer aan WerkTalent Sleeuwijk toevertrouwd. Wil je meer informatie over deze vacature of wil je solliciteren?

Reageer dan via de sollicitatie-button, of bel, app of mail naar Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of 06-13189847.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent