Financieel administratief

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2400,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Werk jij extreem nauwkeurig? Ben je financieel goed onderlegd? Heb je enige ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als financieel administratief medewerker bij onze opdrachtgever ondersteun je samen met twee andere collega's, de manager financiën bij het voeren van een juiste en volledige financiële administratie. Hierbij heeft eenieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheden, zo ook jij. In jouw rol houdt jij je namelijk in ieder geval bezig met het verwerken van de inkoopfacturen, het boeken van banken, het 'intercompany' factureren en het klaarzetten van de betalingen aan de leveranciers. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het juist en volledig uitvoeren van jouw eigen onderdeel. Vanzelfsprekend onder leiding van jouw teamleider die je met alle liefde helpt waar nodig, je doet het immers samen! Logischerwijs onderhoud je in jouw rol ook de contacten met externe klanten, banken en leveranciers. 

Vaste werktijden kent onze opdrachtgever niet! Zo mag je jouw werkdag starten tussen 06:30 en 08:30, hier ben je namelijk vrij in. Uiteindelijk zit je werkdag er week op wanneer je 8 uur hebt gemaakt. Wil je 1 dag per week thuiswerken, ook dat is mogelijk. Maar natuurlijk hebben wij je wel véél liever gezellig op kantoor! Zowel fulltime (40 uur per week) als parttime (32 uur per week) is wat betreft deze vacature mogelijk. Naast dat je een financieel administratief medewerker bent, verwacht men dat je een actieve meedenker bent om zodanig verbeteringen door te voeren binnen de organisatie. Kortom er wordt ook echt naar je geluisterd.
 

Wat wij bieden

Wij vragen nogal wat van je, dat beseffen wij ons absoluut!
Ben je benieuwd naar wat zij jou kunnen bieden? 

  • Een bruto maandsalaris van €2200 a €2700 (afhankelijk van ervaring)
  • Reiskostenvergoeding (€0.19 per km) 
  • Een 13e maand, omdat iets extra's altijd wel uitkomt!
  • 34 vakantiedagen, omdat vrije tijd erg belangrijk is
  • Vast werk bij onze opdrachtgever in dienst.

Daarnaast zijn er allerlei gave doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie, mag je jouw werktijden flexibel invullen, is het mogelijk om thuis te werken en verkrijg je een vitaliteitsbudget welke je mag besteden aan jezelf!

Wat wij vragen

Om deze veelzijdige en verantwoordelijke functie goed in te kunnen vullen, ben je in ieder geval financieel en administratief zeer sterk onderlegd. Als vanzelfsprekend heb je ervaring in een soortgelijke functie (1 a 3 jaar) en ben je toe aan de tweede stap in je carrière. 

Ook zijn de volgende kwaliteiten op jou van toepassing:

  • afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van financieel en administratief
  • kennis van ERP pakketten en MS Office (vooral Excel)
  • ervaring met journaalposten, debiteuren/crediteuren en dergelijke
  • woonachtig in de regio van Rotterdam en/of Westland

Naast het bovenstaande kun jij ook nog eens erg nauwkeurig werken, beschik je over een analytisch vermogen en ben je foutloos in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van allerlei installatietechnische producten. Door continu op zoek te zijn naar innovatieve technieken en gebruik te maken van duurzame materialen is en is en blijft men een grote speler op de markt. Jij komt te werken op de Finance afdeling welke bestaat uit circa 15 medewerkers. Dagdagelijks werk je samen met jouw teamleider en 2 direct collega's. Met hen kun je sparren over het werk maar, wellicht nog veel belangrijker, het ook zo nu en dan hebben over jouw plannen voor aankomend weekend. De opdrachtgever is gevestigd onder de rook van Rotterdam en is prima te bereiken vanuit Den Haag, Delft, Westland, Vlaardingen en Schiedam.

Solliciteren

Ben jij de ervaren financieel administratief medewerker welke wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen in combinatie met een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Aan de hand van je CV zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor deze functie, wanneer dit het geval is nodigen wij je op korte termijn uit voor een kennismakingsgesprek. Als ook deze positief verloopt bieden wij je bij onze opdrachtgever aan en start het interne sollicitatieproces.

Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent