Markt Analist

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij communicatief vaardig, heb je commercieel inzicht en wil je werken in Monster? Lees dan snel verder!

Over de functie

Je komt als Markt Analist te werken in Monster (in de buurt van Den Haag). Je bent onderdeel van de afdeling Sales Support en onderzoek je de haalbaarheid van nieuwe markten en mogelijkheden voor onze organisatie. Je gaat onder andere in gesprek met externe partijen om zoveel mogelijk waardevolle gegevens te verzamelen om een gedegen rapportage op te stellen. Je zult deelnemen aan het ontwikkelen en verbeteren van de haalbaarheidsstudie bij zowel bestaande als nieuwe klanten, met de focus op het bedrijfseconomische onderdeel. Daarnaast ondersteun je  interne- en externe klanten op het gebied van sales en techniek. Je begrijpt hoe de markt in elkaar zit en kan daardoor snel schakelen tussen de aanvraag en de benodigde data. Op basis van deze data maak je in samenwerking met de Sales Manager een gericht klantadvies.

Wat wij bieden

Naast een fulltime functie met vast werk bieden wij:

 • Salaris passend bij de functie
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metaal en Techniek)
 • Informele werksfeer
 • Enthousiaste collega's en een actieve personeelsvereniging
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook onze organisatie

Tevens hebben wij een TOPFIT programma, waarbij we aandacht schenken aan de vitaliteit en gezondheid van onze collega's!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met goede communicatieve vaardigheden en een dosis commercieel inzicht. Ook bezit jij het volgende:

 •     HBO opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of soortgelijk
 •     Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 •     Goede beheersing van de Nederlandse taal
 •     Ervaring met MS Office
 •     Sterk analytisch vermogen
 •     Proactieve houding
 •     Interesse in de tuinbouwtechniek is een pré 

Over het bedrijf

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent