Operator Potgrond bedrijf

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Een leuke baan in 2 ploegendiensten waarbij je €2100 bruto mee kan verdienen.

Over de functie

In onze productie hal in Hoek van Holland, maken van diverse substraten planten pluggen voor de tuinbouw. Wij hebben machines die klant specifiek planten pluggen kunnen produceren. geen aanvraag is te gek wij zorgen ervoor dat ieder nieuw plantje de juiste start krijgt. Wij werken in een omgeving waar gewerkt wordt met potgrond en water, het is dus niet altijd even schoon. Als operator ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machine. Het werk is niet fysiek maar je moet wel scherp blijven.

Wat wij bieden

Wat kan je van ons verwachten?

  • Vast werk van 38,75 per week
  • Contract bij het bedrijf na een uitzendperiode
  • Salaris van €2100 bruto per maand
  • Leuke en gezellige werk omgeving
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Je bent fysiek in goede conditie en je vindt het niet erg om vieze handen te krijgen. Je bent flexibel inzetbaar, aangezien wij in de piek periodes in ploegendiensten werken, van 07:00 uur - 15:15 uur en van 15:15 uur - 23:00 uur. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift en dat je in de regio woont en beschikt over je eigen vervoer.

Over het bedrijf

In onze productielocatie in Hoek van Holland houden wij ons bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van substraten en plantpluggen voor de tuinbouw. Ons team bestaat uit collegiale en informele individuelen die allemaal van een geintje houden. Wij beschikken over meerdere locaties, maar voor de locatie in Hoek van Holland (in de buurt van regio Westland en Maassluis/Vlaardingen) zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime procesmedewerker.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent