Allround Hovenier

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij groene vingers, inzicht om een moderne en hedendaagse tuinen aan te leggen met modern apparatuur en een hard werkend team.Solliciteer dan nu.

Dit ga je doen

Als Hovenier heb je genoeg uitdaging en afwisseling, zo ben je de ene dag bezig met het ontwerpen van groenvoorzieningen en de andere dag ben bezig met het aanleggen van vijvers, terassen, schuttingen en tuinhuisjes. Uiteraard adviseer je klanten omtrent tuinonderhoud en onderhoud je tuingereedschappen, en -uitrusting. Ook de volgende taken horen bij deze functie:

 • Bewerken, beplanten en/of bestraten van een terrein;
 • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden als snoeien, grasmaaien, onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten,
knippen van hagen, etc; Plaatsen van plantbescherming en plantsteunen; Controleren van de conditie van bomen en planten (onder andere op ziektes en plagen); Installeren van irrigatiesystemen; Kweken van planten met stekken en/of zaad.
Het is dus een zeer afwisselende functie waarbij er ook voldoende doorgroeimogelijkheden zijn.

Dit krijg je

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een goed salaris volgens CAO Hovenier biedt men vast werk aan. Het is dus niet seizoensgebonden. Alles op een rijtje;

 • Salaris is volgens CAO Hovenier en prettige secundaire voorwaarden;
 • Vanaf 10 km enkele reis krijgt men €0,19 per km;
 • In de winter gaat men aan de slag als bijvoorbeeld grondwerker / grondverzet (het is dus NIET SEIZOENSGEBONDEN);
 • Carpoolmogelijkheden, je gaat alleen of met collega's in een bedrijfsauto naar de opdracht.
 • Eventuele doorgroeimogelijkheden, en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je komt te werken in een mooi, gemoedelijk familiebedrijf, waar de medewerker centraal staat.

Dit ben je

Heb jij groene vingers? Kan jij tegen een stootje en je werkt graag buiten? Voldoe je ook nog eens aan onderstaande eisen, dan is deze functie binnen dit mooie hoveniersbedrijf de vaste baan voor jou!

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam en omgeving;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E), (prefereren BE);
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereidt deze te behalen;
 • Je hebt kennis van planten en tuinbouw;
 • Ervaring met motorische gereedschap;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Hier ga je werken

Door de combinatie met hun grondverzetbedrijf kunnen zij het project vanaf de grondwerkzaamheden tot en met de afwerking en volledige inrichting voor u realiseren. De vakkundige medewerkers en het uitgebreide machinepark staan hiervoor tot uw beschikking. Zij brengen de beplanting aan en verzorgen de (sier)bestrating, beschuttingen en beschoeiingen. Ze creëren terrassen en steigers en plaatsen hekwerken, carporten, pergola’s en veranda’s. Diverse elementen zoals van houten zoals zithoeken en tuinhuisjes, open haarden verwerkt in steenkorven, tot verlichting, vijvers, zwembaden en jacuzzi’s. Het complete pakket!

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar mariovandieren@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0613497691

Deel via social media:
Mario van Dieren

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent