Assemblagemedewerker RVS

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken een technisch persoon die graag RVS plaatwerk assembleert.

Over de functie

Ben jij handig met gereedschap, kun jij vanuit tekening bouwen en vind je het machtig om maatwerk RVS producten te maken? Woon je ook nog ergens in de omgeving van de Drechtsteden en werk je graag fulltime in de dagdienst? Dan kan jij zomaar eens heel erg geïnteresseerd in deze functie zijn!

Onze relatie is groot in RVS. Dagelijks komt iedereen met het plaatwerk dat hier gemaakt wordt in aanraking en dankzij de grote expertise spelen zij in op de meest uiteenlopende wensen van de klanten. Je stroomt in als assemblage monteur opbouw en krijgt de gelegenheid om te groeien binnen deze functie en de organisatie. Samen met het productieteam draag je zorg over het productieproces.

Binnen de functie ben je veelzijdig aan het werk. Het is vrij intensief werk, je staat regelmatig in rare houdingen en je loopt met RVS platen die zomaar eens twee en een half bij één meter twintig kunnen zijn.  Er wordt van je verwacht dat je deze piekfijn weet te monteren tot kasten van verschillende maten. Je werkt hierbij ook met betonplex.

Wat wij bieden

• Goede arbeidsvoorwaarden en een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie 
• Je werkt binnen een middelgroot bedrijf met een hechte groep collega's waar het verloop laag is
• Salaris tussen de €2200,- en €2500,- euro bruto per maand
• CAO Metalektro
• Vast dienstverband is de insteek

Wat wij vragen

• Een technische LBO/MBO achtergrond (of het voormalige LTS/MTS)
• Kunt vanaf tekening bouwen
• Je weet goed samen te werken met je collega's
• Spreekt de Nederlandse taal
• Fulltime beschikbaar, dagdienst

Over het bedrijf

Professioneel maar evenwel informeel en gezellig. Onze opdrachtgever is gevestigd in Dordrecht en kan met trots zeggen dat zij dankzij grote expertise inspelen op de meest uiteenlopende wensen van klanten. Met een moderne eigen productielijn en een groot machinepark werk je hier in een veilige en moderne omgeving.

Solliciteren

Lijkt je dit wat en wil je graag van je laten horen? Dat kan door direct te solliciteren met je cv of contact op te nemen via 078 – 611 92 92 of 0617628593.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent