Bestelchauffeur (B rijbewijs)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Zit jij graag op de weg en wil je van je hobby je werk maken?? Reageer direct op deze leuke vacature bij een informeel en groeiend bedrijf in Dordrecht!

Over de functie

Jij bent: Jij vindt vloeiend je weg van de ene klant naar de andere en levert met veel plezier (hoofdzakelijk) pakketten tot aan de deur.

Wat ga je doen? Je dag begint om 7:00 uur op het depot in Dordrecht met het laden van je bestelbus. Alle chauffeurs zijn op dit moment hun pakketten (en af en toe pallets) aan het verzamelen, sorteren en inladen. Na ongeveer 2 a 3 uur ga je met je busje de weg op, favoriete radiozender aan. Je krijgt een vaste route in de omgeving van Drechtsteden/Rotterdam/Hoeksche Waard.

Wat wij bieden

Wat kun je verwachten?
● Een gemoedelijke werksfeer in een informeel bedrijf
● Een mooi startsalaris
● Ontwikkelingsmogelijkheden bij gebleken geschiktheid
● Vast werk voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

Voor ons, en onze opdrachtgever, is het belangrijk dat jij minstens een jaar je rijbewijs hebt. Je vind het ook niet erg om met een bestelbus door drukke gebieden te rijden en bent op sociaal vlak sterk. Je bezorgt aan allerlei soorten klanten, voornamelijk bedrijven en ZZP'ers, de pakketten kunnen vrij zwaar zijn, er kan van alles in zitten.

● Geldig B rijbewijs
● Ervaring met het rijden in een bestelbus is een pré
● Jij woont in Dordrecht of in de directe omgeving ervan; je krijgt geen reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer
Fulltime beschikbaar en flexibele instelling; de hoeveelheid te leveren pakketten verschilt elke dag, soms ben je voor het avondeten thuis en soms erna.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming die al generaties lang ervaring heeft met het transport van goederen groot geworden is. De distributie van pallets wordt veelal in eigen beheer uitgevoerd, dit maakt haar uniek. Zij zijn gevestigd in Dordrecht en jij gaat bezorgen binnen de regio Dordrecht en Rotterdam.

Solliciteren

Ben jij enthousiast, flexibel en zit je graag op de weg? Reageer direct!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent