Monteur Technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2600,- tot € 3800,- per maand
Direct naar:
Vrolijke TD'er met verstand van E en W gezocht!

Over de functie

Als monteur technische dienst ben je zowel met mechanische als elektrotechnische storingen in het proces bezig. Naast het oplossen van storingen denk en sleutel je ook actief mee aan mogelijke procesverbeteringen. Je werkt in een drieploegendienst in een productieomgeving in de voedingsmiddelen. Het gaat om een vaste baan en het is een fulltime functie. Je wordt goed ondersteund in je werk en er is volop ruimte om je verder in je vakgebied te ontplooien.

Wat wij bieden

Bij deze functie horen een goed salaris, ploegentoeslag, prima arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waarin je waardering krijgt voor wat je doet. Het is een Full time baan die uitloopt in een contract voor onbepaalde tijd. Je houdt van techniek, en mag je hierin ook nog verder ontwikkelen.

Wat wij vragen

We zoeken een kandidaat die verantwoordelijk is en zijn of haar passie haalt uit het oplossen van problemen en in het verbeteren van technische processen. Daarnaast ben je niet bang om vuil te worden en is het werken in 3-ploegen geen probleem. Uiteraard heb je een technische achtergrond en kun je je zowel op het mechanische als het elektronische vlak goed redden. Bij voorkeur heb je ervaring in een food omgeving, maar dit is niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een gezond lokaal bedrijf in gemeente Altena, waar de mens en het werkplezier hand in hand gaan met professionaliteit en inzet. Het ligt in de regio Dordrecht - Breda - Tilburg - Den Bosch - Gorinchem - Utrecht.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan direct via de sollicitatie button of bel of mail voor meer info naar Joon de Berg via 06-13189847 of joondeberg@werktalent.com!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent