Logistiek medewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Sleeuwijk
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
3 Logistieke banen tussen Gorinchem, Raamsdonksveer, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch!

Over de functie

We hebben plek voor enkele goede kandidaten voor logistieke en (leerling) technische banen in de omgeving van Sleeuwijk - Almkerk - Raamsdonksveer. Zoek je een nieuwe baan, stuur ons dan je cv door en we bellen je om te kijken welke opties het beste bij jou passen. Je kunt denken aan:

  • Verwerken van inkomende goederen
  • Orderpicken door middel van een handscanner
  • Besturen van heftruck of reachtruck
  • Leren werken met je handen, bijvoorbeeld als monteur in de zonnewering, natuursteen of vloerverwarming, waarbij je dagelijks met een collega bij klanten of projecten aan het werk bent
  • productiefuncties of operator banen

Wat wij bieden

Het salaris verschilt per functie, maar over het algemeen liggen de salarissen aan de hoge kant. Voor de technische functies kun je in de praktijk een vak gaan leren, en wordt je daarin (betaald!) goed begeleid. Voor alle banen geldt dat het gaat om een fulltime baan waarin je snel toewerkt naar een vast dienstverband.

Wat wij vragen

Jij bent gemotiveerd, hebt je rijbewijs, steekt graag je handen uit de mouwen en bent representatief en beheerst de Nederlandse taal prima. Je woont in de regio tussen Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch en Gorinchem. Je bent vooral positief ingesteld en hebt zin in je werk!

Over het bedrijf

De bedrijven waarvoor we werven kiezen bewust voor WerkTalent, om ze te helpen de talenten te vinden die ze snel op vast contract kunnen nemen. Alle bedrijven liggen tussen Raamsdonksveer, Gorinchem, Zaltbommel, Den Bosch en Waalwijk.

Solliciteren

Als je een nieuwe baan zoekt en bovenstaande spreekt je aan, reageer dan via de sollicitatie button of neem contact op met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of 06-13189847. Tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent