Heftruckchauffeur

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wijk en Aalburg
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
We zijn voor een prettig familiebedrijf op zoek naar een hef-reachtruckchauffeur voor hun logistiek.

Over de functie

Als hef-reachtruckchauffeur draai je perfecte bochtjes in uitdagende werkomgevingen. Denk aan een enorm warehouse, waar de stellages hoog en de paden smal zijn. Strak sturen dus, zeker als je weet dat er nog meer collega’s op hef- en reachtrucks rondcrossen. Jij zorgt ervoor dat het magazijn netjes geordend blijft en bent niet te beroerd om af en toe je handen uit de mouwen te steken om bijvoorbeeld de orders te picken en de orders klaar te zetten voor transport. Jij kan met jou vaardigheden wel overweg met zendingen die soms over de pallets uitsteken of afwijkende maten hebben. Waar je ook nodig bent, jouw skills ontwikkel je dagelijks en je wordt dus ook steeds beter en onmisbaarder! Klinkt goed toch!

Wat wij bieden

Fulltime baan
Na goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd
Je vindt het prettig om in teamverband te werken en fysieke werkzaamheden te verrichten.
Je houdt van afwisseling, zowel qua werk als qua werktijden (je werkt in diensten van 6.00-14.00 uur, 08.00-17.00 uur en 14.00-22.00 uur)
Je zoekt een fijne werkgever waar jij je kunt ontwikkelen en onderscheiden

Wat wij vragen

Wat heb je nodig om het naar je zin te hebben:

  • Ervaring op een heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur (certificaat regelen wij als het nodig is)
  • In de pauze praat je met collega's
  • Geen probleem met verschoven diensten
  • Je wilt fulltime werken

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen (NB), dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en Oosterhout.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je solliciteren? Wacht dan niet langer en solliciteer dan via de sollicitatieknop of stuur jouw cv naar sherastigter@werktalent.com. Als je vragen hebt kun je ook altijd bellen naar 06-13249149.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent