Avond Bijbaan: logistiek medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Breda
Salaris € 300,- tot € 600,- per maand
Direct naar:
Heb jij een extra centje nodig om de maand weer door te komen en gaat je hart sneller kloppen van de transport en logistieke sector?

Over de functie

In deze functie ga je in de avonduren als magazijnmedewerker aan de slag om ervoor te zorgen dat alle goederen en het transport voor de volgende dag weer helemaal gereed zijn gemaakt. Denk hierbij aan een stukje orderpicken, inpakken en laden. Dit doe je voor verschillende klanten die gebruik maken van de diensten van onze klant, nadat jij klaar bent met je werkzaamheden gaat alles op transport zodat de chauffeurs zijn of haar werk kunnen doen. Ervaring is hierbij niet nodig, maar een goede dosis enthousiasme wel!

Wat wij bieden

Binnen onze kleine organisatie zoeken we mensen die toegevoegd kunnen worden aan ons stabiele team van krachten in de avondploeg. Deze ploeg bestaat hoofdzakelijk uit Bredase studenten die een centje bij willen verdienen. Het is een klein en gezellig team waar je in komt te werken, je kunt ook echt een band opbouwen met je collega's. Hiervoor krijg je een prima vergoeding en toeslagen voor de momenten dat je na 22.00 uur werkt. Qua tijden is het perfect te regelen wanneer je parttime of zelfs tijdelijk werk zoekt.

Wat wij vragen

  • Een echte aanpakker die van doorwerken houdt;
  • Je bent minimaal 3 avonden per week beschikbaar;
  • Een gezonde dosis humor en enthousiasme;
  • Daarnaast woon je in Breda.

Over het bedrijf

Onze klant is een totaal ontzorger voor service monteurs die in heel zuid Nederland rijden voor diverse grote klanten, vanuit hun magazijn in Breda zorgen ze voor een goed logistiek proces.

Solliciteren

Op het moment dat je deze bijbaan ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf en als ook dat goed bevalt kun je snel aan de slag!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent