Teamleider Plantenkwekerij

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Teamleider / meewerkend voorman worden bij een groeiende plantenkwekerij?

Over de functie

Als teamleider / meewerkend voorman ben je een belangrijke schakel in het proces. Je gaat leiding geven aan je team en zorgt hierbij voor de juiste uitvoering van de activiteiten en toezicht op de kwaliteit van de arbeid. Jouw team is verantwoordelijk voor werkzaamheden, zoals zaaien, oppotten, enten, uitzetten, aflever klaar maken of het bedienen en schoonmaken van machines. De ene dag werkt het team aan 1 taak en de andere dag zijn het meerdere processen die in goede banen moeten worden geleid. Het aantal werknemers in het team kan ook verschillen, de ene dag sta je met 5 man en de andere dag met 20. Aan het hoofd sta jij, als enthousiaste en ervaren teamleider. Elke dag pak je samen met een aantal uitzendkrachten de werkzaamheden op die moeten worden gedaan.

Jij bent degene die het proces optimaal stuurt. Je houdt de kwaliteit in en de efficiency in de gaten, zorgt ervoor dat de materialen op tijd zijn en je regelt ook het administratieve proces achter de schermen. Je kunt makkelijk schakelen van de ene opdracht naar de andere. Wanneer het hectisch is, houd jij je hoofd koel. Ook steek jij graag zelf de handen uit de mouwen.

Onder andere zijn jouw taken:

 • Leiding geven aan de medewerkers
 • Toezicht op de kwaliteit van de arbeid
 • Zaaien
 • Oppotten
 • Aflever klaar maken
 • Schoonmaken en bedienen van de machines

Wat wij bieden

Naast een functie met veel afwisseling kan je het volgende van ons verwachten:

 • Uitdagende fulltime functie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie

Verder kom jij terecht in een professionele organisatie met gemotiveerde collega's.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandige en leidinggevende kwaliteiten heeft. Ook kan jij je vinden in het volgende profiel:

 • Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie
 • Flexibele en enthousiaste instelling
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Tevens heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid om in het weekend te werken.

Over het bedrijf

We zijn een plantenkwekerij die zich bezig houdt met het opkweken van groente planten en verschillende soorten sierteelt. Met vier vestigingen in het Westland (in de buurt van Den Haag en Delft) werken we met 100 vaste medewerkers aan het opkweken van onze planten. Daarnaast hebben we ook nog ongeveer 200 flexibele medewerkers. Om de verdere groei van ons bedrijf voort te zetten zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent