Dagdienst, logistiek medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Etten-Leur
Salaris € 1600,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Voor een groothandel ga je aan de slag als de spin in het web tussen de leveranciers en klanten. Zonder jou kan het bedrijf simpelweg niet functioneren! Lijkt je dit wat?

Over de functie

Binnen de functie als magazijnmedewerker zorg je er samen in het kleine team voor dat de bestellingen voor klanten iedere dag gepikt en gepakt klaar staan. De werkzaamheden bestaan dan ook uit een stukje orderpicken, laden en lossen, verwerken van inkomende goederen. Maar denk hierbij ook aan het klaarmaken, administratief verwerken van gepikte orders. De werkzaamheden kunnen dan ook heel divers zijn. Voor hun kleine team zoeken ze dan wel iemand die een flinke dosis gezelligheid met zich meebrengt. Je werkt fulltime tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Er wordt niet of nauwelijks overgewerkt. 

Wat wij bieden

  • Iedereen krijgt een eerlijke beloning naar zijn of haar kennis, kunde en ervaring. Dit varieert tussen de 1700 en 2000 euro bruto per maand;
  • Ook bieden we je de mogelijkheid om door te studeren tot bijvoorbeeld heftruckchauffeur als je die wens zou hebben;
  • Er heerst bij ons een gezellige Brabantse werksfeer, hier moet je dus wel tegen bestand zijn haha;
  • De werktijden zijn in dagdienst, soms wordt hier wel eens een uurtje van afgeweken of je kunt bij warm weer bijvoorbeeld extra vroeger beginnen zodat je nog van het weer kan genieten in de middag;
  • Een vaste baan;
  • Verder betreft die een full time baan en dus ideaal voor mensen die nu geen vast werk hebben of juist zoekende zijn naar een 2e stap in hun carrière.

Wat wij vragen

  • Enthousiast is en van het aanpakken weet; 
  • Ervaring heeft in de transport & logistiek als bijvoorbeeld orderpicker;
  • 5 dagen in de week beschikbaar is van 08.00 uur tot 17.00 uur;
  • Je kan zelfstandig werken maar je werkt ook graag in teamverband;

Daarnaast woon je in de regio Breda en Roosendaal.

Over het bedrijf

Het is een groothandel in Etten-Leur wat diverse producten inkoopt en ze vervolgens weer verkoopt aan detailhandel zaken in de Benelux en Duitsland/Engeland. Je werkt dus met je eigen team met producten die half Europa door gaan en waar je andere mensen erg blij mee maakt.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en als dat allemaal goed bevalt kun je snel aan de slag!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent