Servicemonteur buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben je echt een technicus en wil je veel vrijheid in de buitendienst, solliciteer dan nu!

Over de functie

Als monteur ga jij aan fulltime aan de slag in de buitendienst en monteer jij diverse soorten installaties en systemen, waaronder industriële ventilatoren en filterinstallaties, in Nederland, maar sporadisch ook België en Duitsland. Tijdens je werk ben je altijd samen met een collega die al meerdere jaren ervaring in het vak heeft en je ook alle kneepjes van het vak wil leren.

Wat wij bieden


Wat bieden wij jou?

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij dit bedrijf niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.
Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd.
Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt: één telefoontje of gesprek met een collega en het wordt geregeld.
Werken in een klein gezellig team
Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
Een vaste baan waarbij je direct een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
onze klant is goed te bereiken vanuit Tilburg, Waalwijk, Breda en Den Bosch

Wat wij vragen

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt technisch inzicht en bij voorkeur ervaring met montagewerkzaamheden. Je hebt een technische MBO-opleiding afgerond. Je komt representatief over en bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken. Bovendien ben je flexibel in je werktijden, want de werkdag eindigt bij ons niet altijd om 17.00 uur.
Voor deze vacature is het hebben van een rijbewijs B een vereiste en een VCA certificaat een pre. Heb jij geen of geen geldig VCA? Dan regelen wij dit voor je! Dit geldt overigens ook voor een heftruck- en hoogwerker certificaat. Je mag dan ook zeker geen hoogtevrees hebben!

Over het bedrijf

het bedrijf is echt een familiebedrijf met meer dan 70 jaar kennis en ervaring in het ontwerpen, produceren, onderhouden en vervangen van industriële ventilatoren, filters en afzuiginstallaties waarbij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden via videobellen, nu in deze tijd zijn we een stukje digitaler. Maar proberen we je nog steeds te bemiddelen naar een nieuwe vaste baan!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via joeyvanbeek@werktalent.com of bellen met 06-82600120. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent