Servicetechnicus gebouwautomatisering

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2900,- per maand

Functie omschrijving

Je hebt nauw contact met ons projectbureau of de servicedesk. Op het projectbureau word je ingepland voor het inbedrijfstellen van klimaatinstallaties voor renovaties of nieuwbouw.
Bij de servicedesk komen storingen, uitbreidingen en aanpassingen binnen en word voor ingepland. Je weet altijd voor de komende 3 tot 5 dagen naar welke projecten je moet en welke werkzaamheden daar verricht moeten worden. Met een kritische storing kan het weleens voorkomen dat je accuut naar een project moet.
Naast inbedrijfstellen of het verhelpen van storingen verricht je ook preventief onderhoud aan meet- & regelinstallaties. Eens in de 3 maanden heb je één week storingsdienst.
Je werkt minimaal één dagdeel op één project. Meerdere dagen achter elkaar op één project is meer gebruikelijk. Meestal bij een eindgebruiker, gebouwbeheerder of samen met de installateur.

 

Wat wij bieden

Je kunt intern praktische trainingen volgen via hun interne trainingsprogramma en indien nodig bij externe opleidingsinstellingen. Maar de ontwikkelingen gaan snel. En daarom is er een Whatsapp-groep waar parate kennis onderling gedeeld wordt met collega’s. Onderling bellen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Je komt terecht in een stimulerende omgeving met zeer gevarieerd werk. De uitdaging voor de organisatie en haar 50 medewerkers ligt voornamelijk in het opleveren van hoogwaardig technische projecten in gebouwen; smart buildings.

Onze klant heeft korte communicatielijnen in een open en eerlijke bedrijfscultuur.

Zij bieden een goed salaris, een mooie auto, laptop, smartphone, vrijheid, vertrouwen én fijne collega’s.
Het pensioen wordt 100% door hen betaald.
Op basis van 40 uur werken, heb je 25 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid er maximaal 13 bij te kopen.
Op basis van een fulltime dienstverband ligt het salaris tussen 2600 en 3000 euro, natuurlijk afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Dit gaat om in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan voor onbepaalde tijd!

Wat wij vragen

Het is van belang dat je kennis en ervaring hebt met klimaatinstallaties. Je weet hoe een installatie werkt, hoe deze wordt aangestuurd en hoe je kunt naregelen en finetunen. Daarnaast is kennis van meet- & regeltechniek essentieel.

Uiteindelijk is het aan te raden een opleiding MRK-A (Meet- en regeltechniek) en KLI-C (klimaattechniek) te volgen. Je moet het leuk vinden om klanten te helpen en te ontzorgen. Het klantencontact staat centraal in jouw functie.
 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt software en hardware voor het besturen en bewaken van gebouwgebonden installaties. Zij maken gebouwen slim en duurzaam met het realiseren van projecten in gebouwautomatisering voor klimaat, toegang, inbraak, video-bewaking, energiemonitoring en -management en doucheautomatisering met legionellapreventie. Dat doen ze met één hardware lijn, één besturingsplatform en één visualisatiepakket. Bovendien werken ze continu aan nieuwe software op basis van ontwikkelingen en trends in de markt. En ontwikkelen zij software voor specifieke toepassingen van eindgebruikers, productleveranciers (OEM) of dealers in binnen- en buitenland.

Bedrijf is gelegen in Sliedrecht, op zo'n 10 minuten rijden van Dordrecht en een half uur van Rotterdam.

Solliciteren

Herken je jezelf of iemand anders in dit profiel? Neem dan nu contact op met mij; mail naar laurensbesjes@werktalent.com of bel naar 078 611 92 92.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent