Machine Operator Potgrond

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Vindt jij het niet erg om vies te worden & is fulltime werken geen probleem? Reageer dan snel!

Over de functie

Als procesoperator ben je de schakel in ons huidige productie proces. Jij draagt de verantwoordelijkheid, niet alleen voor het goed laten draaien van onze machines, maar ook voor eventuele storingen. Kleine storingen probeer je eerst zelf op te lossen, lukt dit niet, dan schakel je onze technische dienst in.

Wat wij maken?
Wij maken plantpluggen voor de tuinbouw. Deze pluggen zorgen voor de optimale start van diverse soorten stekjes. Onze pluggen bestaan onder andere uit substraat, grond en water. Trek dus niet je schone kleren aan, aangezien die in deze werkomgeving wel vies kunnen worden!

Onze klanten weten ons te vinden en daarom zijn dagen van 06.00 tot en met 16.00 geen uitzondering. Het werk is niet fysiek maar je staat wel heel de dag op je benen.

Waar ben jij dagelijks mee bezig?

 • Instellen, bedienen en waar nodig corrigeren van onze machines
 • Oplossen van kleine storingen
 • Zorgen voor een schone en geordende werkplaats

Wat wij bieden

 • Vast werk van minimaal 40 uur per week
 • Startsalaris van €2100 op basis van 40 uur
 • Na een uitzendperiode gebleken geschiktheid, een vast contract bij onze organisatie
 • Organisatie waar een gezellige werksfeer heerst, en de collega's wat voor elkaar over hebben

Wat wij vragen

 • Goede en gezonde dosis WerkTalent
 • Je bent bereidt veel uren te werken (45+) en je bent dus fulltime beschikbaar
 • Je bent handig en/of licht technisch ingesteld
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze organisatie houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van plantpluggen voor de glastuinbouw. Wij leveren dit product aan onze afnemers met specifieke wensen af, zodat elke stek, de juiste voedingsmiddelen krijgt om goed te kunnen ontwikkelen.

Ons kantoor met productielocatie bevindt zich in het Westland (in de buurt van Den Haag, Delft en Maassluis) en is ter uitbreiding van ons huidige team op zoek naar een zelfstandige machine operator. Je komt te werken in een omgeving met grond, water en modder, houdt dus rekening met het feit dat schone kleren, niet schoon blijven!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent