Straler / spuiter

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Koudekerk aan den Rijn
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de metaalbewerking en wil jij je bij een professioneel bedrijf ontwikkelen tot straler? Lees dan snel verder!

Over de functie

In deze functie houd je je bezig met het reinigen en afwerken van staalproducten door middel van stralen met aluminium silicaat of glasparels welke met olievrije, gekoelde en ontvochtigde lucht onder hoge druk op het te behandelen oppervlak word geblazen. Je komt hier te werken in een gezellig en hecht team welke je graag helpen om je kennis op peil te brengen. Bij grote objecten zal je gezamenlijk aan het werk gaan, bij kleinere objecten zal je meer zelfstandig aan het werk zijn.

Hoe de werkzaamheden eruit zien? Je begint het proces met het visueel controleren van het product waarbij je let op lasnaden, lasspetters, beschadigingen en of eventuele gaten, bouten of moeren beschermd zijn. Na de controle spuit je het product schoon met de hogedrukreiniger zodat je een goede basis hebt om mee aan het werk te gaan. Als je klaar bent met stralen zal je met behulp van tests de reinheid en ruigheid van het oppervlak bepalen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week van ma t/m vr van 08:00 tot 16:00;
  • Een bruto startsalaris tussen de €2300 en €2800 afhankelijk van je ervaring;
  • Een functie voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • De mogelijkheid om je binnen dit bedrijf te ontwikkelen tot een volleerd vakman.

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in de metaalbewerking;
  • Heb je al wat ervaring opgedaan op het gebied van stralen/coaten dan is dit een pre;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een gezellig familiebedrijf gespecialiseerd in het stralen en coaten van de meest uiteenlopende producten. Dit doen zij al sinds 1978 voor verschillende opdrachtgevers in de bouw, constructie en de on- en offshore industrie.

Het bedrijf is met zijn bedrijfsoppervlakte van ruim 5000m2, een opslag terrein van 3500m2, een eigen transportafdeling en de mogelijkheid om op locatie te stralen goed in staat de enorme vraag vanuit de industrie te beantwoorden.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent