Projectmonteur Elektrotechniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Als Projectmonteur E houd jij je bezig met het monteren, onderhouden en repareren van installaties bij verschillende klanten op verschillende locaties

Over de functie

Als Projectmonteur E houd jij je bezig met het monteren, onderhouden en repareren van installaties bij verschillende klanten op verschillende locaties. Dit zijn vaak projecten van een aantal weken. Je houdt je hierbij aan de voorschriften en checklisten die je mee krijgt. Daarbij draai je ook storingsdiensten en signaleer je meer/minder werk. Ons project is jouw project. Je kent je verantwoordelijkheden en voelt je ook verantwoordelijk. Tot slot test jij uitvoerig alle functionaliteiten om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt en rapporteert hierover aan de Projectleider.

Wat wij bieden

Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling.
Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
Je hebt recht op 25 vakantie- en 13 ADV dagen.
Je werkt bij een gezellig familiebedrijf met veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
Dankzij onze Academie en de persoonlijke begeleiding van onze vestigingsdirecteuren zijn er veel mogelijkheden betreffende doorgroeimogelijkheden. Wij bieden cursussen, opleidingen, praktijk begeleiding: eigenlijk alles om te zorgen dat jij op je plek zit en jezelf blijft uitdagen!

Wat wij vragen

Vanuit de vestiging Breda werken wij veel samen met dezelfde klanten en contacten. Wij investeren in een langdurige samenwerking en vertrouwensband en dit verwachten wij ook van onze aanstaande collega. Verder:

Als Projectmonteur E verwachten wij van jou dat je zelfstandig aan de slag kunt;
Heb je ervaring binnen de utiliteit;
Je bent in het bezit van VCA;
Heb je een aansluitende opleiding gevolgd in de richting de Installatietechniek/Elektrotechniek, óf heb je relevante werkervaring opgedaan;
Verwachten we van jou dat je van gezelligheid houdt maar zeker ook van doorwerken. Binnen ons bedrijf zetten we graag met zijn allen de schouders eronder, maar vieren we ook graag al onze successen!
Heb je een proactieve instelling. Binnen ons bedrijf is het gezellig en delen we een lach en een traan met elkaar. Daarentegen werken we hard en ook vooral: voor elkaar!

Over het bedrijf

Wij zijn een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met vestigingen door heel Nederland. Wij kenmerken zich als een familiebedrijf met korte lijnen en een transparante organisatie. Ons bedrijf is continu in beweging en wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden onze medewerkers veel ruimte om zich te kunnen blijven ontplooien. Benieuwd naar het werken bij ons en naar onze collega’s? Maak dan met een aantal van hen kennis in deze video’s.

Solliciteren

Stuur je gegevens naar micheldevroed@werktalent.com of 0645527431

Deel via social media:
Michel de Vroed

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent