Teamleider Veredeling

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Teamleider bij een plantenkwekerij?

Over de functie

Als teamleider veredeling heb je een gevarieerd takenpakket en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor kruisingswerkzaamheden, oogsten, zaaien, verspenen, oppotten, wijder zetten, beoordelen en de gewasverzorging. Je doet metingen aan planten voor diverse doeleinden in verschillende stadia van de veredeling en voert (digitale) registratie handelingen uit. Je overlegt met de veredelaars en ondersteunt collega’s waar nodig. Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig op te pakken en je geeft leiding aan 4-5 collega’s in de veredeling. Verder signaleer je verbeterpunten en zorg je er met je collega’s voor dat het werk aan het einde van de dag klaar is.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werkt gaat. Ook bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. 

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 •     Fulltime functie met vast werk
 •     Een marktconform salaris
 •     Een winstdelingsregeling
 •     Opleidingsmogelijkheden
 •     Goede werksfeer en een collegiaal team
 •     Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging
   

Wat wij vragen

Je hebt een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig en kunt systematisch en zelfstandig werken. Ook ben je in het bezit van het volgende:

 •     Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 •     Je hebt leidinggevende capaciteiten en ervaring
 •     Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 •     Je hebt affiniteit met de sierteeltbranche
Verder vind je het leuk om als team verder te groeien.

Over het bedrijf

Voor een familiebedrijf in het Westland, die is uitgegroeid tot een team van ruim 140 gedreven collega’s zijn wij op zoek naar een Teamleider Veredeling. Je komt te werken bij onze locatie in Naaldwijk (in de buurt van Leiden & Den Haag).

Ben jij bekend met de tuinbouw en wil jij jouw carrière verder in bloei zetten bij deze mooie kweker en veredelaar, neem dan contact op met WerkTalent!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent