Projectleider

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 20000,- per maand
Direct naar:
Overzie jij elke situatie en leg jij snel verbanden? Dan zoeken wij jou !

Over de functie

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van de internationale turnkey bouwprojecten. Gedurende de projectfase ben jij vanuit Nederlands de spin in het web. Je maakt onderdeel uit van een projectteam, waarmee je regelmatig overlegt en afstemt. Ook ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de supervisor op de bouwplaats en de betrokken externe partijen. Je denkt en werkt actief mee om de processen en producten te verbeteren. 

Jouw taken zullen bestaan uit:

  •     Opstellen en borgen van de projectplanning
  •     Initiëren van bouwvergaderingen en werkbesprekingen
  •     Zorgen voor de opvolging van gemaakte afspraken
  •     Kwaliteit in de gaten houden
  •     Projectbudget bewaken
  •     Zorgen voor veiligheidsprocedures
  •     Ondersteunen van aftersales activiteiten 

Wat wij bieden

Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Je krijgt een afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid. Bij de start van de functie staat je een kennismakings- en inwerktraject te wachten. Ook kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten. Tevens krijg je vast werk en een salaris tussen de €100 – €20.000 bruto per maand. Wij hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere evenementen organiseert!

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega is een organisatietalent met HBO werk- en denkniveau. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de bouw of kassenbouw. Je overziet elke situatie en legt snel verbanden en kijkt meerdere stappen vooruit. Je bent een kei in het plannen en het behalen van planningen. Tevens heb je sterke leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden. Ook ben je flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift en je woont in de omgeving Westland (in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Delft). 

Over het bedrijf

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent