Machine Operator AGF

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Heb jij technische kennis en wil je veel leren met betrekking tot product, uitvoering en aansturing?

Over de functie

Als machine operator stuur je een aantal werknemers aan die de machines (flowpack / netlon) voorzien van verschillende groente en fruit. Je zorgt ervoor dat onze machines zoveel mogelijk kunnen verpakken. De verschillende soorten fruit worden aan de hand van de machine verpakt en komen er dus verpakt en wel uitrollen. Aangezien je kleine storingen zelf moet verhelpen, is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Je zorgt voor een snelle en efficiënte overgang naar nieuwe producten.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het:

  • Instellen van de machines
  • Vervangen van folies en of netlon
  • Signaleren en registreren van storingen en afwijkingen in het productieproces
  • Verhelpen van kleine storingen
  • Aansturen productie personeel
  • Meedenken voor verbeteringen in het productie proces

Wat wij bieden

Je krijgt een full time vast werk met veel uur (45+). Na de inwerkperiode krijg je een contract bij onze organisatie. Wij bieden een uitdagende baan met veel mogelijkheden. Je komt terecht in een koele werkomgeving in de warme maanden. Heb jij een verlopen heftruckcertificaat, dan is dit geen probleem deze haal je via ons!

Wat wij vragen

Aangezien ons team internationaal is, is het van belang dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst. Je hebt er zin in en je vindt het niet erg om lange dagen te maken! Bij toerbeurt ben je op zaterdagochtend beschikbaar (06:00 uur - 10:00 uur). Je hebt technisch inzicht, je vindt het leuk om aan machines te sleutelen én je hebt recente ervaring in de groente en fruit!

Over het bedrijf

Voor een verpakkingsbedrijf in Poeldijk ( in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam) zijn wij op zoek naar versterking van het team. Het bedrijf heeft diverse verpakkingsmachines (netlon/flowpack) en is op zoek naar operators, die de verantwoordelijkheid nemen voor een lijn.

Heb jij recente werkervaring als operator en wil jij werken bij een leuke organisatie met een internationaal team? Reageer dan snel!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent