Fust medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2215,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij goed in organiseren en plannen? Heb jij een passie voor machines en techniek? Ben jij een echte leider en ga jij uitdagingen niet uit de weg? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Over de functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het aanlevering van de producten die binnenkomen op de fust afdeling. Deze afdeling is een zeer belangrijke schakel in het productieproces.

Tijdens je werk zal je uitdaging halen aan het zo veel mogelijk produceren, om dit te doen moet je weten wat je prioriteiten zijn en hoe je deze moet opstellen. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines en je zal collega's aansturen om het productieproces efficiënt te laten draaien.

Je onderhoud de lopende banden en dozenvouwmachines, daarnaast los je kleine storingen op en ben jij de schakel die het proces draaiende houd!

Je zal soms tegen onverwachte situaties aanlopen, in deze situaties ben jij bereid om snel te handelen en te denken in oplossingen. De afdeling kan niet zonder fust te komen te zitten!

Wat wij bieden

Wat bieden wij jou eigenlijk? Hier zie je een opsomming:

  • Je krijgt een fulltime baan
  • Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een goede sfeer op de werkvloer
  • Je collega's zijn enthousiast
  • Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op vast contract
  • Je krijgt een salaris rond de €12.75,- bruto per uur
  • Boven je uurloon zal je een extra ploegentoeslag krijgen a 20%
  • Je zal ten alle tijden door- en ontwikkelmogelijkheden hebben, door middel van interne cursussen

Wat wij vragen

Heb jij het in je?

• Jij hebt MBO denk- en werkniveau
• Je hebt technische kennis en kunde
• Je beheerst de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd nabij Leiden, maakt gezonde voedingsmiddelen en produceert dagelijks dagverse producten. Door de toenemende behoefte aan lekkere en gemakkelijk te bereiden gezonde voeding, blijft dit bedrijf groeiende! Om aan de stijgende vraag te voldoen, investeert onze klant o.a. in mensen.

Solliciteren

Is dit dé baan voor jou? Of wil je gewoon wat meer informatie? Mail dan je CV naar jacobkuijt@werktalent.com. Bellen mag natuurlijk ook! Dit kan naar 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent