Assistent bronbemaling

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarin je een echt vak gaat leren middels de praktijk? Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je in het bezit van een rijbewijs B en een geldig VCA-certificaat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2600 o.b.v. ervaring

Wat ga je doen als assistent bronbemaling?
Bron bemalen is het onttrekken van (grond)water om op die manier bouwactiviteiten en ontgravingen mogelijk te maken. Als er bijvoorbeeld parkeer(kelders) gebouwd worden, infrastructuur aangelegd wordt of als er rioleringswerkzaamheden zijn. Voorafgaand aan deze activiteiten komen jij en je collega’s er voor zorgen dat de bronbemalingsinstallaties gereed zijn om hun werk te doen. Bij schade of een kapotte installatie zorgen jullie er tevens voor dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Dat er meerdere soorten manieren van bronbemaling zijn ga je allemaal leren tijdens je werk. Let op: je bent de hele dag buiten bezig (met regen en zonneschijn) en je hebt geen tijd om met je handen in je zakken te staan. De functie van assistent bronbemaling wordt gezien als zwaar en fysiek.

Wat wij bieden

Voor deze functie mag je natuurlijk ook wel wat verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2600 o.b.v. ervaring
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
 • Wekelijkse verloning
 • Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever
 • Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden bijvoorbeeld richting C-chauffeur

Wat wij vragen

Voor de functie assistent bronbemaling zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Affiniteit heeft met de bouw en/of grondwerk
 • Beschikt over rijbewijs B en een geldig VCA certificaat
 • In het bezit is van eigen vervoer (auto of brommer/scooter)
 • Fysiek sterk is en dolgraag aan de slag wilt
 • Graag buiten werkt, in zowel de zomer als de winter
 • Geen problemen heeft met het maken van overuren

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bemalingsinstallaties om zo de grond op bouwterreinen te onttrekken van (grond)water. Binnen het bedrijf werken ongeveer 18 werknemers welke er over het algemeen al enige tijd werkzaam zijn. Vanuit de startlocatie van de opdrachtgever verricht je werkzaamheden in een straal van 60 a 100 km. Hierbij kun je denken aan de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam en Utrecht.

Solliciteren

Ben jij dé assistent bronbemaling voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent