Assemblage monteur in dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2200,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Leuke, schone en prettige sleutelfunctie waarbij je vanaf tekening kleine machines opbouwt die mensenlevens redden

Dit ga je doen

Als assemblage monteur ben je verantwoordelijk voor de opbouw van verschillende gereedschappen. Het assembleren doe je van A tot Z. Je start in deze functie aan je eigen werkbank/werkstraat, waar je de verschillende onderdelen monteert voor de werkstraat, dit alles doe je aan de hand van technische tekeningen.

Na een gedegen inwerkperiode, ben je inzetbaar in de werkstraat, waar je complete gereedschappen gaat monteren. De werkvloer kenmerkt zich als een nette en schone werkomgeving. Omdat de kwaliteit hoog in het vaandel staat bij onze klant, is alles geordend en gestructureerd zodat een ieder kwalitatief goed werk kan leveren.

Je vindt het als geen ander belangrijk om goed werk af te leveren als monteur. Je gaat geheel zelfstandig te werk en maakt met je team prachtige hydraulische gereedschappen.

Dit krijg je

  • Een salaris rond de €2200 tot €2700 bruto per maand
  • Een fulltime functie met de mogelijkheid om vast in dienst te komen bij de opdrachtgever
  • Een schone werkomgeving waar het simpelweg een genot is om te werken
  • Een mooie bedrijfskantine met geheel verzorgde catering
     

Dit ben je

Je hebt al enige technische/assemblage ervaring als monteur. Verder ben je bekend met het lezen van technische tekeningen en bij voorkeur heb je een technische opleiding gevolgd. Voor de klant is het ook belangrijk dat je op maximaal 40 minuten reisafstand woont. Dit kan bijvoorbeeld Breda, Oosterhout, Tilburg of Waalwijk zijn.
 

Hier ga je werken

Onze klant is een absolute topspeler binnen hun vakgebied. Ze zijn gevestigd in de regio Waalwijk en bouwen kleine machines met veel bewegende delen. Mooie, veelzijdige techniek waarbij je in aanraking komt met mechanica, elektro (basis) en hydrauliek. Omdat het hoogwaardige machines zijn vindt onze klant het belangrijk dat je goed werkt (in plaats van hard en snel). Je werkt dus op een rustig tempo en vanaf ergonomische werktafels met op tijd een pauze!


Deze afdeling assembleert onder andere hydraulische pompen en handgereedschappen voor bijvoorbeeld de Brandweer en andere hulpverleners.

Interesse?

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent