Traineeship Metaaltechniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag een belangrijk onderdeel zijn in dit mooie, groeiende bedrijf? Lees dan snel verder;

Over de functie

Ze zoeken iemand die ze zelf kunnen ‘’vormen’’. Je begint bij het begin en wordt goed begeleid. Je start bijvoorbeeld met het bevoorraden van de machines met de heftruck, daarna rol je langszaam de techniek in en ga je aan de slag met de machines en maak jij uiteindelijk zelf de onderdelen en producten. Waar je uiteindelijk terecht komt hangt af van wat jij wilt en waar je goed in bent. De functie is in dagdienst.

Wat wij bieden

Een prachtige kans! Je krijgt een goede begeleiding, vaste baan en een mooi toekomstperspectief. Een kans om echt wat van je carrière te maken! Het startsalaris zal rond de € 1.900,- tot € 2.200,- bruto per maand liggen.

Wat wij vragen

Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en passie hebt voor techniek. Een stabiel cv (dus niet elk jaar een andere werkgever) wordt gewaardeerd. Opleiding en ervaring in de (metaal)techniek is niet per se nodig. Het is fijn wanneer je een beetje uit de buurt van Geertruidenberg komt. Bijvoorbeeld Tilburg, Waalwijk, Breda of Gorinchem.
Een klein, hecht team, vaste dienstverbanden, veel ontwikkelmogelijkheden en de beste baas ter wereld.

Over het bedrijf

Gloednieuwe hal, gave machines en een knusse, kleinschalige en dorpse sfeer. De eigenaar is 30 jaar oud en dat merk je aan alles. Een ouderwets ambacht in een modern jasje! Binnen het bedrijf worden RVS onderdelen en plaatwerk gemaakt op hypermoderne machines. Er staat een kantbank, waterjet en verschillende CNC gestuurde machines.

Solliciteren

Heb jij interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct: brianhauwert@werktalent.com 

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent