Elektromonteur

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Papendrecht
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Schrikt een Electra kast maken jou niet af? En lijkt het jou het leuk om gereedschap te onderhouden en te repareren voor een groot bouw bedrijf? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Wat verwacht het bedrijf van jou?
Dat je een studie elektrotechniek of installatietechniek afgerond hebt en nu toe bent aan een nieuwe stap met veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Als elektro monteur is de bouwplaats voor een groot deel afhankelijk van jouw werkzaamheden. Zonder goed werkend gereedschap kan er natuurlijk niet gewerkt worden, en jij bent de aangewezen persoon die zorgt dat al het gereedschap maar ook bouwliften en andere benodigdheden op de bouwplaats op orde is.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan snel schakelen. Eerst denken dan doen. Je kan goed zelfstandig werken. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. 'Dit kan niet' komt dan ook niet voor in jouw woordenboek. Je werkt graag samen en je bent gemotiveerd om samen met je collega's een mooie teamprestatie neer te zetten.

Dit krijg je

Wat biedt het bedrijf jou

  • Fulltime dienstverband
  • Goed salaris volgens bouw CAO op basis van kennis en ervaring.
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een dynamische en innovatieve werksfeer 
  • Ruimte voor ontwikkeling als elektromonteur ( interne opleidingen )
  • Uitzicht op een vast contract

Dit ben je

Wat wij vragen van jou

  • Afgeronde MBO opleiding Elektro/ Instalatie techniek niveau 2 of 3
  • Je bent een echte teamplayer
  • In het bezit van Rijbewijs B

Hier ga je werken

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Papendrecht, dit is gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto. Het bedrijf onderscheidt zich met zijn duurzame werf, en is een dynamisch en innovatief bedrijf waar ze uitgaan van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes van het bedrijf. Het beste uit je zelf halen, winnen als team en vernieuwing.

Interesse?

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. 

Ben je enthousiast?
Stuur dan je CV naar renevanderpoel@werktalent.com, of bel of app naar 06 4128 1498

 

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent