Control Tower Agent

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Zoek je een afwisselende functie binnen de transport en logistieke wereld waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt?

Dit ga je doen

Je bent een pro actieve teamspeler die op zoek is naar een dynamische functie binnen de logistiek. Je hebt ervaring met (fijnmazige) distributie en het plannen van adhoc transportnetwerken. Je kunt makkelijk schakelen tussen werkzaamheden en je hebt een natuurlijke drive om oplossingsgericht je werk uit te voeren. Je weet door het voeren van een heldere communicatie de juiste snaar te raken om te zorgen voor een optimale uitvoering van de transportbewegingen. Dankzij jouw inzet stijgt de kwaliteit van de dienstverlening en je weet daarbij de juiste balans te vinden tussen kwantiteit, kwaliteit en prijsstelling.

Je besteedt ongeveer de helft van je tijd aan het coördineren van alle facetten van de dienstverlening binnen de afdeling Transport. Zo volg je de uitvoering van de transporten op en voer je het contact met de vervoerders om ritten in te plannen en eventuele vragen uit het netwerk te beantwoorden. Daarnaast zet je diverse acties uit om de dienstverlening verder te optimaliseren, denk hierbij aan het herplannen van routes of het uitwerken van verbetervoorstellen die ten goede komen aan onze hoge kwaliteitsstandaard en supply chain. Een voorbeeld hiervan kan de inkoop van het transport bij een bepaalde partner heroverwegen. zijn Uiteraard verzorg je bij al je werkzaamheden een uitstekende administratie in onze ERP en transportsysteem. Tevens wordt je expertise gevraagd bij tendertrajecten en andere projecten die de afdeling Transport raken.
 

Dit krijg je

 • Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • De mogelijkheid om zowel je communicatie, sales als administratieve kwaliteiten te benutten;
 • Goed startsalaris met doorgroeimogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime baan binnen een familiair georganiseerd bedrijf;
 • Vast werk;
 • Gezellige collega's met een dolletje op z'n tijd en regelmatig een goede borrel;
 • Na goed functioneren op korte termijn een contract voor onbepaalde tijd.

Dit ben je

 • Ervaring in het contact onderhouden met chauffeurs en koeriers;
 • Kennis binnen de regels van douane en grensovergangen;
 • Een allrounder die meerdere balletjes tegelijk omhoog kan houden;
Je woont tussen Tilburg, Waalwijk en Roosendaal.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is dé specialist in Field Service Logistics binnen de Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening voor servicebedrijven. Dit betekent dat het bedrijf voor opdrachtgevers goederen bijvoorbeeld in de nacht of vroeg in de ochtend aflevert zodat de Field Service Medewerker in de ochtend direct kan beschikken over de goederen. Daarnaast hebben ze zich toegelegd op het beheren van onderdelenmagazijnen en het afwikkelen van retour- en afvalstromen voor haar opdrachtgevers.

Interesse?

Op het moment dat je deze full time baan in Breda ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf en volgt er daarna nog een 2e gesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent