Productiemedewerker in Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 1825,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een nieuwe baan voor een langere tijd? En wil jij in een gloednieuw pand gaan werken? Dit bedrijf biedt nog veel meer!

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Productiemedewerker die graag de verantwoordelijkheden op zich neemt. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor 3 tot 18 matrijzen die gelijktijdig in gebruik zijn. Deze matrijzen kunnen veel andere producten maken zoals: je bent in één cyclus wel met 3 verschillende producten gelijktijdig aan het produceren. Een afwisselende dynamiek werkgever kan je het wel noemen. Wij zien jou dan ook als een hele belangrijke collega! Het kan wel eens voorkomen dat je wordt gevraagd voor een 2 ploegendienst te werken, dit is alleen bij een grote piek, uitzonderlijk.

Van maandag t/m vrijdag wordt de productie gedraaid in dagdienst: van 08.00 tot 16.45 uur.
 

Dit krijg je

• Een fulltime vaste baan in dagdienst
• Elke donderdag ontvang je salaris
• Een startsalaris van €10,48,- bruto per uur. Met jaarlijks een eventueel verhoging in salaris, afhankelijk van jouw prestatie
• Fulltime baan voor de langere termijn en na 6 maanden een kans op een vast dienstverband
• Veel kennis over de kunststof industrie
• Een gezellig en gemotiveerd team waar je straks in komt te werken
• Reiskostenvergoeding

Het bedrijf is gevestigd in Tilburg 30 minuten rijden van ‘s-Hertogenbosch/Den Bosch, 18 minuten rijden van Waalwijk en 25 minuten van Breda.
 

Dit ben je

• Geen specifieke opleiding maar wel een afgeronde MBO opleiding is mooi meegenomen
• Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
• Je wilt graag werken in een productieomgeving
• Je woont in de regio van Waalwijk, Den Bosch, Breda of Tilburg
 

Hier ga je werken

Al 15 jaar is onze opdrachtgever gespecialiseerd in het maken van maatwerk kunststof producten voor klanten over de hele wereld. Zij maken o.a. Pizzaboxen achter op de scooter, bloembakken, en luxe sfeer Led lampen voor binnen en buiten. Onze opdrachtgever is actief in Nederland. Op de locatie waar jij te werk wordt gesteld werken gemiddeld 50 personen.

Interesse?

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Dat kan via: 06 – 13 99 60 27 of mail naar: maritschalken@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent